Unde organizezi o conferinta, in Bucuresti?

Luni, 16 Mai 2011, ora 18:11
8000 citiri
Unde organizezi o conferinta, in Bucuresti?

Trebuie sa organizezi un eveniment deosebit de important, in Bucuresti. Ai peste 200 de invitati, ai nevoie de acces la internet 24 de ore din 24, de camere luxoase pe care sa le pui la dispozitia oaspetilor selecti si trebuie sa stii din timp ce meniu le vei servi acestora, in conditiile in care evenimentul s-ar putea prelungi pe parcursul a mai multor ore. Bloombiz.ro a consultat oferta hotelurilor de cinci stele din Bucuresti, in asa fel incat sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine pentru evenimentul tau.

Intercontinental

Dotari sali de conferinta

Hotelul are 8 sali de conferinte iar cea mai mare, Ronda Ballroom, are o capacitate de 600 de persoane. Printre dotari se numara proiectorul digital, flip chart, proiector tip LCD, microfon, instalatie audio, dvd player si overhead projector. Rapsodia Ballroom are o capacitate de 250 de persoana, in timp ce Fortuna Ballroom poate gazdui pana la 180 de persoane.

Meniu

In ceea ce priveste meniul, poti alege atat preparate care sa contina carne, cat si feluri de mancare exclusiv vegetariene. Interesant este ca hotelierii au elaborat trei meniuri gourmet intitulate sugestiv Grigorescu, Caragiale si Eminescu.

Pe langa acestea, poti opta pentru un pachet "pauza de cafea", "pranz de afaceri" sau "gustare". Pauza de cafea, pentru dimineata, cuprinde o selectie de ceaiuri si cafea, apa minerala si plata, mini cornuri simple si cu ciocolata, la pretul este de 5 euro/persoana.

Dupa-amiaza, pauza de cafea presupune, pe langa bauturile deja amintite, fructe intregi si mini-prajituri si costa cu un euro mai mult.

Pranzul de afaceri costa 13 euro/persoana si cuprinde diferite sortimente de salata, mezeluri si branzeturi. Deserturile sunt gourmet, in miniatura si reprezinta selectia bucatarului sef. In plus, oaspetii sunt serviti cu apa (plata si minerala), cafea si ceai.

Preturile nu includ TVA.

Dotari camere

Hotelul Intercontinental are 174 de camere SUPERIOR, 40 de camere DELUX, care ofera o priveliste spectaculoasa asupra orasului bucurestean si 48 de incaperi denumite CLUB, care sunt cea mai buna alegere pentru turistii aflati in capitala Romaniei in scop de afaceri.

Oaspetii au acces in Club Lounge, unde primesc ziare si reviste de actualitate si unde au acces la televiziune prin satelit. In plus, cand se afla in lounge, turistii pot comanda un mic dejun suplimentar si bauturi pe parcursul zilei.

Pe langa acestea, Intercontinental pune la dispozita turistilor 20 de junior suites, cu o suprafata de 60 de metri patrati, spre deosebire de cele amintite mai devreme, care au doar 32 de metri patrati.

Localizare: Bulevardul Nicolae Balcescu, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti.

Radisson Blue

Dotari sali de conferinta

Sala de bal are o suprafata de 540 mp si poate fi separata in doua incaperi distincte, fiecare de 270 mp. Spatioasa incapere poate gazdui pana la 500 de participanti. Printre dotari se numara echipament audio-video de ultima generatie, wireless, acces la fotocopiator, fax si imprimanta.

Meniu

Cel mai indicat loc pentru evenimente mari, din incinta hotelului Radisson Blu, este restaurantul Dacia Felix. Acesta poate gazdui 220 de oameni, iar bucatarii le pun la dispozitie preparate din meniuri diferite, de la produse scandinave pana la feluri din gastronomia americana.

Dotari camere

Hotelul Radisson Blu are 486 de camere, fiecare cu un design modern, asigurat de arhitectul Uri Blumenthial si de designerul Buki Zuker. Fiecare dintre camere dispune de acces la internet, televizor tip LCD si produse cosmetice de baie din brandul Anne Semonin.

Localizare: Calea Victoriei numarul 63 - 81

Crown Plaza

Dotari sali de conferinta

Hotelul Crown Plaza are trei sali spatioase. Cea mai mare poate gazdui 500 de persoane, in timp ce la polul opus, cea mai mica poate fi folosita de 50 de persoane.

Printre dotari se numara flip chart, instalatie audio-video de ultima generatie, proiector digital, si proiector tip LCD.

Dotari camere

164 de camere cu aer conditionat, televizor LCD si telefon international. Interiorul este unul confortabil si spatios.

Printre dotarile standard se numara posibilitatea inchirierii de filme, cafele si ceaiuri suplimentare, precum si un mic dejun stil continental in plus, pentru oaspetii care aleg apartamentele. Acestia vor primi, in fiecare dimineata, ziarul zilnic solicitat.

Meniu

In functie de specificul evenimentului tau, poti discuta cu personalul hotelier ce meniu sa fie servit. Te poti inspira din meniul braseriei, realizat de bucatarul Ashlie Dias sau din preparatele oferite in general, in incinta "La Veranda", bazate, in principal, pe peste si pe fructe de mare.

Localizare: Bulevardul Poligrafiei numarul 1.

Hotel Hilton - Athenee Palace

Dotari sali de conferinta

Hilton ofera celor interesati doua pachete pentru evenimente. Primul, cu o durata de 24 de ore presupune cina de bunvenit, micul dejun servit a doua zi, aprovizionarea in permanenta cu bauturi, pranz servit in regim de bufet, gustare de dupa-amiaza.

Al doilea pachet este valabil pentru 12 ore si include toate serviciile enumerate mai sus, cu exceptia cinei de bun venit si a micului dejun. In total, hotelul pune la dispozitie 11 sali de conferinta pentru un numar de maxim 400 de persoane, un centru de afaceri si

Executive Lounge.

Dotari camere

Cele 272 de camere au mobilier de lux, extrem de confortabil si dispun de aer conditionat, televiziune prin satelit, halate de baie si spatiu de lucru. Atat camerele cat si apartamentele de lux, au vedere spre Piata Revolutiei, Calea Victoriei sau curtea hotelului.

Meniu

Meniul este bazat pe produse italienesti care pot fi comandate de la Restaurantul lui Roberto sau din delicatese internationale, pe care le poti gasi in Braseria Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Localizare: Strada Episcopiei, nr.1-3

Hotel Howard Johnson Grand Plaza

Dotari sala de conferinta

Cele noua sali de intalnire dotate complet, cu capacitati intre 10 si 350 de persoane, prevazute pentru organizarea unei mari varietati de intruniri, fie ele de afaceri sau sociale. Salile sunt numite dupa orase americane, precum Oregon, Nevada, Kansas, Florida sau Diamond. Cea mai mare se numeste Indium si poate gazdui 300 de persoane.

Dotari camere

Hotelul are 285 de camere, cu piese de mobilier de origine frantuzeasca Ligne Roset, comandata special pentru aceasta locatie, precum si decoratiuni semnate Ingo Maurer si Philippe Stark. Dotarile standard includ acces la internet, televizor cu ecran plat, minibar si uscator de par.

Meniu

Poti negocia cu personalul hotelier ca preparatele servite in cadrul evenimentelor sa fie gatite fie de bucatarii asiatici angajati pentru restaurantul Benihana, fie de bucatarul sef din Canada, Henril Sebok.

Localizare: Calea Dorobantilor, nr. 5-7,

Hotel JW Marriott

Dotari sali de conferinta

Hotelul Marriott din Bucuresti are 12 Sali de conferinta. Cea mai mare, Grand Ballroom, cu o capacitate de 800 de persoane. Celelalte sali au denumiri ingenioase, date de orasele Romaniei, cum ar fi Timisoara, Galati, Brasov, Oradea, Cluj sau Sibiu.

Dotari camere

Hotelul pune la dispozitia turistilor 402 de camere, luxos mobilate, cu accesorii moderne. Dintre acestea, 379 sunt camere si 23 sunt apartamente. Toate au acces la internet, aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar si spatiu de lucru.

Meniu

Cand stabilesti meniul pentru evenimentul tau, ai de ales intre specialitati austriece, preparate de top din bucataria italieneasca, feluri de mancare americane sau specialitati mai picante, tipice pentru gastronomia mexicana.

Localizare: Calea 13 Septembrie 90

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#conferinta bucuresti, #conferinta hotel bucuresti, #hotel bucuresti, #hotel cinci stele bucuresti, #organizare conferinta , #stiri Dacia