Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Symbol, cel mai vandut model Renault prin Rabla

Symbol, cel mai vandut model Renault prin Rabla

"Pentru noi, vanzarile prin programul Rabla au avut cele mai bune rezultate pentru modelul Symbol ", a declarat directorul comercial al Renault, Dacia, Nissan in Romania, Fabrice Cambolive.

"Piata auto din Romania se poate mentine la acelasi nivel ca in 2009 in conditiile in care se va continua programul Remat (n.r. Programul Rabla) si nu se va accentua scaderea", a spus Cambolive.

Conform acestuia, chiar daca Programul Rabla din acest an nu a reusit scoaterea din circulatie a numarului prognozat de autovehicule vechi, acesta poate sustine anul viitor piata si nu va accentua scaderea vanzarilor.

 

In ceea ce priveste lansarea primului model electric de serie, Renault Fluence, peste 18 luni, acesta a declarat ca, in prezent, se poarta discutii cu reprezentanti ai mai multor orase din Romania pentru planificarea lansarii modelului.

"In 2010 vom efectua un studiu pentru a sti unde sa lansam modelul electric.

Parteneriatele pe care le dorim presupun investitii in infrastructura, dupa finalizarea discutiilor cu autoritatile locale si companiile de electricitate, vom aduce masinile", a mai spus Cambolive.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2033 ori