Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Renault si Dacia, de 15 ani in prime-time

Renault si Dacia, de 15 ani in prime-time


Peste 250 de invitati au participat la evenimentul aniversar "Renault si Dacia, de 15 ani in prime-time", care a avut loc marti, 30 septembrie 2014, la Centrul Tehnic Titu.

Printre cei prezenti s-au numarat Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului Romaniei, Mircea Draghici, consilierul onorific al Premierului Romaniei, Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni, Tudor Pendiuc, primarul orasului Pitesti, senatoarea Ecaterina Andronescu, jurnalisti, autoritati centrale si locale, reprezentanti din mediul de business si universitar, parteneri, furnizori, dealeri, fosti si actuali angajati Dacia.

Altfel spus, cei care au scris stirile despre Renault si Dacia, le-au urmarit sau le-au generat au sarbatorit cei 15 ani de la succesul privatizarii si au retrait parcursul companiei cu cea mai mare cifra de afaceri din tara.

Evenimentul s-a desfasurat sub forma unui jurnal TV, prezentat de Lucian Mandruta si Magda Vasiliu. In cadrul acestuia s-au mentionat punctele de maxima audienta din momentul in care Renault a transformat Dacia, masina apropiata de sufletul fiecarui roman, intr-un brand international, pana in prezent.

Jurnalul a avut si invitati speciali in platou, care au contribuit la evolutia companiei in cei 15 ani: Christian Esteve si Constantin Stroe, in calitate de fosti directori generali Dacia si actori principali ai privatizarii, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului Romaniei, Mircea Draghici, in pozitia de emisar al actualului prim-ministru al Romaniei si Nicolas Maure, presedintele-director general al Dacia, care a vorbit despre planurile companiei.

Dupa o mica pauza in care au putut fi urmarite sporturi publicitare ale producatorului auto, cea de-a doua parte a evenimentului a constat intr-un concert sustinut de artistii din cadrul proiectului "Tinere Talente" al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, proiect sponsorizat de anul acesta de Dacia. De asemenea, invitatii au putut vedea expuse, in timpul evenimentului, cateva dintre lucrarile realizate de tinerii artisti plastici care fac parte din acelasi program.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul agentiei Pastel Age, care a propus conceptul "Renault si Dacia, de 15 ani in prime-time".

Despre Automobile Dacia

Dacia este principalul producator de automobile din Romania.

Obiectivul Dacia este acela de a produce o gama de vehicule robuste, fiabile si accesibile pentru clientii romani si straini, la standarde de calitate Renault.

Calitatea produselor Dacia este recunoscuta la nivel international. In cadrul sondajelor realizate de institute si publicatii de specialitate, clientii Dacia se declara foarte satisfacuti in legatura cu calitatea masinilor Dacia.

Dacia este a doua marca a Grupului Renault.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1565 ori