Renault pregateste patru noi modele Dacia

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 15:40
1264 citiri
Renault pregateste patru noi modele Dacia

Renault pregateste doua noi modele de Duster si intentioneaza sa extinda gama Dacia cu inca doua masini, un vehicul utilitar usor si o masina de familie, a anuntat Gerard Detourbet, director Renault responsabil cu segmentul "entry-level".

Oficialul Renault a precizat ca Dacia va suferi o restilizare semnificativa inainte de lansarea din 2012 pe piata din Marea Britanie, scrie Financial Times.

In urmatorii patru ani, constructorul francez Renault intentioneaza sa creasca vanzarile de Dacia cu 50%, profitand de bugetele reduse ale europenilor care se indreapta acum spre masini ieftine.

"Obiectivul Dacia este sa creasca semnificativ in Europa.

Astazi vindem 350.000. Vrem sa ajungem la 550.000 pana in 2015", a declarat Detourbet pentru Financial Times, adaugand ca vrea sa vanda peste 1 milion de masini in intreaga lume in 2015, fata de 660.000 in acest an.

El a precizat, insa, ca trebuie sa aiba grija sa nu se dezvolte prea mult deoarece risca sa isi "canibalizeze" brandul-mama, lucru care s-a mai intamplat cu Volkswagen si Skoda.

De asemenea, exista riscul ca Renault sa fie obligat din cauza Dacia sa isi ieftineasca masinile.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#renault, #dacia, #masini, #duster , #stiri Dacia