Renault a inaugurat centrul de piese de schimb si accesorii din Romania

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 14:30
1776 citiri
Renault a inaugurat centrul de piese de schimb si accesorii din Romania

Grupul Renault a inaugurat miercuri noul sau centru de piese de schimb si accesorii din Romania, situat in comuna Oarja, la 28 km de uzina Dacia de la Mioveni, cu o suprafata de 65.000 mp, fiind cel mai mare centru de acest fel de care dispune grupul in afara Frantei, transmite NewsIn.

"Valoarea investitiei in ceea ce priveste infrastructura dde stocare (etajere, motostivuitoare, marcaje, sistem informatic, etc.) a grupului Renault se ridica la 3,5 milioane euro.

Pentru cladire si teren nu putem comunica valoarea investitiei, aceasta fiind facuta impreuna cu alti parteneri", a declarat miercuri directorul post vanzare Grup Reanult, Jacques Daniel.

Centrul este situat la 28 km de uzina Dacia de la Mioveni, in perimetrul comunei Oarja, in imediata apropiere a autostrazii Bucuresti-Pitesti. Constructia are o suprafata de 65.000 mp si reprezinta cel mai mare centru de distributie a pieselor de schimb si accesoriilor de care dispune Grupul Reanault in afara Frantei.

La acest centru lucreaza 160 de salariati, centrul urmand sa asigure alimentarea cu piese de schimb de origine a retelei comerciale Dacia, Renault si Nissan din Romania, precum si aprovizionarea reteleleor comerciale Dacia din alte 33 de tari.

Activitatea de export reprezinta aproximativ 40% din cifra de afaceri totala a centrului.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#renault, #centru, #schimb, #accesorii, #dacia , #stiri Dacia