Logan-ul merge mai bine decat Guvernul

Vineri, 03 Iulie 2009, ora 09:32
1500 citiri
Logan-ul merge mai bine decat Guvernul

Presedintele Traian Basescu le-a recomandat romanilor care vor sa ia o decizie "inteligenta" sa opteze pentru aceasta marca, remarcand, in gluma, ca merge "mai bine decat Guvernul".

La sosirea la Palatul Regal, unde s-a desfasurat evenimentul aniversar care marcheaza 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia, presedintele a urcat in Dacia Duster, primul concept car al marcii Dacia, admirand designul futurist al modelului. Intrebat de un jurnalist strain daca ii place marca Dacia, Basescu a raspuns ca el conduce un Logan. "Si merge mai bine decat Guvernul?" Presedintele a ras la auzul intrebarii raspunzand: "Da, mai bine decat Guvernul!".

Presedintele a trecut apoi la volanul unui Sandero Stepway rosu, de care s-a aratat foarte entuziasmat. "Parca e mai legat decat Loganul", a apreciat Basescu, preluat de NewsIn. Intrebat daca nu se gandeste sa achizitioneze un astfel de model, seful statului a spus ca nu-si poate permite sa isi schimbe masina, dar ca va conduce un Sandero Stepway cu prima ocazie. Presedintele s-a interesat daca modelul se fabrica si pentru piata interna si s-a aratat mirat ca Sandero Stepway se vinde deja in alte tari, dar nu inca in Romania.

"In orice caz, o decizie inteligenta a unui roman care vrea sa isi cumpre masina ar fi sa isi cumpere Dacia", a constatat seful statului dupa ce a admirat cele doua masini. Trecand pe langa portiera Daciei Sandero, presedintele a tinu sa o testeze, constatand ca "se inchide mai frumos decat la Logan".

Privatizarea Dacia a fost singura necontroversata si sustinuta de toate Guvernele

Presedintele Traian Basescu a declarat ca aceasta privatizare a fost "probabil singurul subiect necontroversat in privatizarile din Romania, si singura investitie sustinuta constant de toate Guvernele".

Presedintele a apreciat ca, privind realitatile cifrelor, realizam ca nimeni nu a fost pregatit pentru succesul pe care l-a reprezentat aceasta privatizare, "nici macar partea franceza". "Imi aduc aminte ca in Hotararea de Guvern era vorba de o privatizare in care Renault se angaja sa investeasca circa 200 de milioane de dolari. Dupa 10 ani, Renault a realizat deja investitii in valoare de 1,5 miliarde de euro, dezvoltand una din cele mai mari unitati de productie ale grupului Renault si, imi permit sa apreciez, poate cea mai de succes in momentul de fata", a spus seful statului.

Presedintele a spus ca succesul Dacia se datoreaza in primul rand inteligentei, harniciei si dedicatiei celor 18.000 de muncitori de la Dacia-Renault, dar si unui alt fel de efort. "A fost probabil singurul subiect necontroversat in privatizarile din Romania si singura investitie sustinuta constant de toate Guvernele si nepusa de nimeni sub semnul intrebarii", a subliniat presedintele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#basescu, #dacia, #guvern , #stiri Dacia