Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul a retras de la vanzare mai multe imobile ale RA-APPS

Guvernul a retras de la vanzare mai multe imobile ale RA-APPS

Guvernul a retras de la vanzarea prin licitatie mai multe imobile si terenuri a caror instrainare a fost decisa prin acte normative aprobate in 2007 si 2008 de Guvernul Tariceanu, printre acestea figurand Hotelul Triumf , Clubul Floreasca din Capitala, dar si 15 spatii aflate in Casa Presei Libere.

Alaturi de acestea, au mai fost retrase de pe lista imobilelor scoase la vanzare casa de oaspeti Bradet din Suceava, hotelul si restaurantul Gloria din judetul Suceava, complexul balnear Bradul din judetul Covasna, vila Predeal din statiunea brasoveana Predeal, Minihotelul Covasna din localitatea cu acelasi nume, complexul de alimentatie publica Dunarea si terenul aferent (din Neptun-Olimp, judetul Constanta), hotelul Dacia cu bar de zi si terenul aferent din Neptun-Olimp, judetul Constanta. Hotelul Triumf impreuna cu terenul aferent din soseaua Kiseleff, Clubul Floreasca, fara sala de tenis, dar cu terenul aferent din Bucuresti, complexul hotel restaurant Victoria cu terenul aferent din Cluj-Napoca, complexul agroindustrial Apahida din comuna clujeana Apahida si un apartament cu trei camere din Cluj-Napoca, se afla de asemenea pe lista imobilelor care nu vor mai fi vandute, in urma hotararii aprobate in sedinta de miercuri a Executivului.

La acestea se adauga mai multe apartamente si terenuri aflate in Capitala, vila "Violeta" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, judetul Constanta, vila "Crinul" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, judetul Constanta, dar si 15 spatii aflate la etajul 2, corp B2 din Casa Presei Libere. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1798 ori
Citeste mai multe despreimobile licitatie vanzare