Gama Dacia ar putea ajunge la zece modele

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 23:11
1565 citiri
Gama Dacia ar putea ajunge la zece modele

Gama Dacia ar putea ajunge la zece modele, iar procesul de devoltare a urmatorului model a inceput deja, a declarat, miercuri, la Geneva, directorul delegat pentru operatiuni al grupului Renault, Patrick Pelata.

"Avem in planul Renault reinnoirea gamei Logan, Logan MCV si Sandero", a afirmat el. Pelata nu a exclus productia unui model de clasa mica. Pelata a adaugat ca noile modele vor avea un design exterior mai modern decat generatiile anterioare si vor fi concepute pentru industrializare in peste zece fabrici.

"In ceea ce priveste furnizorii, acestia vor primi cereri de oferta pentru a livra piese catre toate centrele de productie, nu doar pentru cel din Romania.

Operatiunea trebuie gandita cat mai bine, pentru ca Dacia incepe sa aiba concurenti, precum Toyota, care va produce ceea ce putem numi un «antilogan», care va fi fabricat in India, China, Brazilia si Rusia", a spus el.

Pelata a adaugat ca grupul mizeaza pe o crestere a marcii in Europa de peste 50%.

Dacia a lansat marti SUV-ul Duster. Pe langa acesta, Dacia produce sase modele de masini, respectiv Logan Berlina, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-up, Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway. 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#dacia, #suv, #gama, #model, #duster, #renault , #stiri Dacia