De ce nu isi permite Boc un Duster

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 14:58
1747 citiri
De ce nu isi permite Boc un Duster

Premierul Emil Boc a testat, vineri, la Uzinele Dacia Mioveni, doua autoturisme din noul model Duster, afirmand ca, in momentul in care va fi pus in situatia de a-si cumpara o masina, prima optiune va fi acest autoturism, despre care crede ca "este o masina de familie ideala".

"Cand voi fi in situatia sa-mi cumpar o noua masina, va asigur ca prima mea optiune va fi Dacia Duster. Sper sa o conving si pe sotie sa aiba aceeasi optiune ca mine.

Deocamdata, am o masina la care inca trebuie sa platesc rate. Pot sa spun ca este o masina confortabila, silentioasa. Cred ca este o masina (n.r. - Dacia Duster) de familie ideala. Ar putea fi o solutie pentru fiecare roman", a declarat Emil Boc, citat de corespondentul Mediafax.

La Uzinele Dacia Mioveni, Emil Boc a testat doua tipuri de autoturisme Duster, unul cu motor pe benzina, iar altul cu motorizare Diesel.

Intrebat daca autoturismele pe care le-a testat ar avea probleme din cauza cenusei vulcanice, premierul a raspuns razand ca, din punctul sau de vedere, Duster nu are probleme cu motorul "indiferent ce cenusa vulcanica ar fi."

Premierul Emil Boc a facut, vineri, o vizita la Uzinele Dacia de la Mioveni, unde a purtat discutii cu directorul general al societatii Automobile Dacia, Jerome Olive, si cu presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Stroe, pe tema situatiei si a perspectivelor industriei auto din Romania.

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#premier, #boc, #duster, #dacia, #masina , #stiri Dacia