Dacia Sandero Diesel este disponibila in Romania

Marti, 24 Martie 2009, ora 16:52
2086 citiri
Dacia Sandero Diesel este disponibila in Romania

Incepand de astazi, 24 martie, Dacia Sandero poate fi comandata in toata reteaua Dacia din tara si in varianta de motorizare diesel. Cu un pret de pornire de numai 8.950 de euro, cu TVA inclus, si 3 ani garantie sau 100 000 de km, Sandero diesel 1.5 dCi este disponibil in doua versiuni de motorizare de 70 CP si 85 CP.

Motorul 1.5 dCi cu care este echipata Dacia Sandero reprezinta o referinta tehnologica in domeniu, fiind dotat cu un sistem de injectie directa common rail de a doua generatie, care ofera prestatii de nivel inalt asociate unui consum foarte redus. Disponibil in versiunea 70 CP si in versiunea mai dinamica de 85 CP, motorul 1.5 dCi afiseaza un nivel al emisiilor de CO2 de numai 130 g/km, respectiv 120 g/km pentru cele doua variante de motorizare.

Versiunea „Ambiance”, cu un pret de pornire de 8.950 de euro, este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP. Aceasta versiune dispune, printre altele, de ABS cu AFU, airbag sofer, bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei si pre-echipare radio.

Versiunea „Preference” poate fi achizitionata la un pret de 9.650 de euro (1.5 dCi 70 CP) si 10.100 de euro  (1.5 dCi 85 CP). Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt, printre altele: airbag frontal pasager (cu deconectare manuala), directie asistata, inchidere centralizata, geamuri electrice fata si radio CD 2x15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

Versiunea „Laureate”, mijlocul de gama in materie de echipari, este comercializata la preturi situate intre 10.550 de euro si 11 000 de euro pentru cele doua tipuri de motorizari. Pentru aceasta versiune, in plus fata de „Preference”, sunt disponibile aer conditionat, baghete laterale in culoarea caroseriei, computer de bord cu 5 functii, dar si radio CD cu 4x15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate si jante din aluminiu.

„Prestige”, versiunea de top a gamei, poate fi achizitionata la un pret de 11.050 de euro pentru motorul 1.5 dCi 70 CP si 11.500 de euro pentru motorul 1.5 dCi 85 CP. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea „Laureate” sunt: jante din aluminiu, volan imbracat in piele, tapiteria si interiorul bej, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege, optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata.

In cadrul Programului national de reinnoire a parcului auto, clientii care achizitioneaza Dacia Sandero cu motorizare diesel pot beneficia, pe langa prima de casare oferita de Guvern, de avantaje de pana la 3.800 de RON.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#diesel, # sandero, # dacia , #stiri Dacia