Dacia: managerii ar putea avea salarii mai mari

Luni, 19 Iulie 2010, ora 12:46
1649 citiri
Dacia: managerii ar putea avea salarii mai mari

Muncitorii de la Uzina Dacia sunt nemultumiti, dupa ce au aflat ca administratia a propus majorarea salariala a celor de la departamentul de management, ceea ce ar duce la dezbinarea echipei, dupa cum apreciaza liderii Sindicatului Automobile Dacia, precizeaza NewsIn.

Sindicatul Automobile Dacia are dreptul legal, stipulat contractual, de a se intalni cu membrii de sindicat, fiind anuntata si conducerea uzinei cu 48 de ore inainte, drept pentru care luni dimineata a avut loc o adunare generala la sectia de Presaj, informeaza corespondentul NewsIn.

Chiar daca salariatii departamentului Presaj au intrerupt lucrul timp de o ora, reprezentantii SAD spun ca este un procedeu normal, care este stipulat in contractul colectiv de munca.

"Dimineata am avut o adunare generala la departamentul Presaj. A fost vorba de o adunare generala normala, in care am vorbit de nemultumirile oamenilor. Normal ca a fost intrerupt lucrul, pentru ca a trebuit sa discutam. Avem aceste intalniri cu membrii de sindicat in permanenta", a declarat Ion Iordache, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia.

Muncitorii au aflat de propunerea administratiei de la Dacia de a fi marite salariile celor cu functii de conducere, ceea ce ii nemultumeste.

Ion Iordache, vicelider SAD a mai precizat ca propunerea administratiei va fi discutata marti, in cadrul unei comisii paritare.

"Marti avem o comisie paritara in care se va discuta aceasta propunere a administratiei, care, dupa parerea mea, va crea un mare disconfort la Dacia. In contractul colectiv de munca incheiat la inceputul anului nu era prevazuta nici o majorare salariala pentru sectorul management", a mai adaugat Ion Iordache.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dacia, #manageri, #salarii , #stiri Dacia