"Cererile pentru Duster sunt de ordinul a catorva mii"

Marti, 02 Martie 2010, ora 22:47
1659 citiri
"Cererile pentru Duster sunt de ordinul a catorva mii"

Dacia Duster, noul model al producatorului auto, va mari cota de piata a SUV-urilor in Romania la 15% in acest an, de la 10% in 2009, in prezent fiind deja cateva mii de clienti pe lista de asteptare, a spus declarat marti pentru NewsIn vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe.

"Cererile pentru Duster sunt de ordinul a catorva mii, in conditiile in care nu am facut niciun fel de publicitate. Cele mai mari vanzari credem ca vor fi in Germania, Franta si Italia, pietele puternice care au cultura adaptarii cumparatorilor la SUV", a afirmat Stroe.

Duster va putea fi achizitionata in Romania in a doua parte a lunii aprilie, a explicat el. Reprezentantii Automobile Dacia au declarat marti, la Geneva, ca primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie.

Vicepresedintele Automobile Dacia a precizat ca, in ultimii ani, cota de piata a SUV-urilor in Romania a fost in jur de 10% din total piata, inclusiv in 2009.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial, marti, la Salonul Auto de la Geneva, urmand sa fie comercializat pe principalele piete din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4, incepand cu sfarsitul lunii martie.

Incepand din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa. Dacia Duster poate fi achizitionata in Romania la preturi incepand de la 10.500 euro, pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4. 

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#dacia, #duster, #SUV, #stroe , #stiri Dacia