Cei care au depus bani pentru Dacii ar putea fi scutiti de taxa de prima inmatriculare

Vineri, 23 Februarie 2007, ora 16:10
655 citiri

Vicepresedintele PLD, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Suceava, ca va initia, saptamana viitoare, in Parlament un proiect de lege vizand taxa pentru prima inmatriculare care are in vedere scutirea de la plata a tuturor celor care au depus bani inainte de 1989 pentru autoturismele Dacia.


"Sa fie scutiti de aceasta taxa pentru a-si putea procura masini la mana a doua din import. E vorba de 37.000 de persoane, care au fost prejudiciate printr-o intamplare. Interesul nostrul este ca sa ii scutim prin lege pe acestia, iar taxa zero pentru prima inmtriculare o vor dovedi cu documentele pe care le au in acest sens", a spus Flutur.

Vicepresedintele PLD, senatorul Gheorghe Flutur, a subliniat ca aceasta taxa de prima inmatriculare urmeaza sa fie rediscutata pe ansamblu, dar deocamdata aceasta va viza anularea taxei pentru cei care au fost prejudiciati de a intra in posesia masinilor Dacia. "Polonezii au avut un caz similar si la masinile Fiat. Statul a suportat jumatate din valoarea acestor masini", a spus Flutur.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)