Cat va costa Dacia Duster

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 10:05
1727 citiri
Cat va costa Dacia Duster

Dacia Duster va fi disponibil dupa prezentarea oficiala de la Geneva, de pe 2 martie in versiune 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP si cu doua motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP. 

"Duster este o realizare de exceptie, atat ca design cat si ca performante.

Este prima masina 4x4 produsa in Romania, este cea mai importanta realizare a noastra de pana acum", a declarat Constantin Stroe pentru cotidianul Gandul.

Vicepresedintele Dacia spune ca Duster va fi prezent in toate ofertele de pret ale companiei, ceea ce inseamna ca va fi inclus si in programul "Rabla".

Analistii economici au speculat ca masina va avea un pret de aproximativ 12.000 euro, in contextul in care cel mai ieftin SUV de pe piata, Fiat Sedici, are un pret de pornire de 14.600 euro, cu TVA.

"Intr-un segment foarte aglomerat al SUV-urilor compacte si pe timp de criza, doar un model foarte atractiv ca pret, promitator tehnic si fiabil ar putea sa mai faca o figura frumoasa.

Cred ca preturile vor fi intre 12.000 si 20.000 euro, dar, foarte probabil, versiunile cele mai vandute vor costa in jur de 16.000 de euro.

De aici va veni si succesul masinii, pentru ca pretul cantareste foarte mult in aceasta perioada", sustine Tudor Bratu, redactor sef Pro Motor, potrivit cotidianului citat. 

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#cost, #dacia, #duster, #lansare , #stiri Dacia