Boc si Berceanu au inaugurat centura Lugojului la bordul unei Dacii Duster

Sambata, 21 August 2010, ora 13:56
1664 citiri
Boc si Berceanu au inaugurat centura Lugojului la bordul unei Dacii Duster

Premierul Emil Boc, impreuna cu ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, au inaugurat, sambata, centura ocolitoare a municipiului Lugoj, din judetul Timis, testand calitatea lucrarilor cu o Dacia Duster in care au pus un pahar cu apa, informeaza Mediafax.

Premierul Emil Boc s-a urcat la volanul unei Dacii Duster, anuntand ca va testa calitatea lucrarilor la fel cum facea atunci cand era primarul Clujului, cu ajutorul unui pahar cu apa asezat pe bord.

Ministrul Radu Berceanu a asezat pe bord un pahar cu apa, iar cei doi, insotiti de presa si SPP, au pornit sa testeze calitatea lucrarilor.

La final, premierul Emil Boc s-a declarat multumit de calitatea drumului.

"Sunt multumit. Nu s-a varsat nicio picatura din pahar.

La fel testam calitatea drumurilor si pe vremea cand eram primar al Clujului si drumurile pe care le-am testat in acest fel sunt bune si acum", a afirmat premierul.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre Dacia Duster, premierul a raspuns:

"Este o masina silentionasa, prietenoasa, buna. Recomand tuturor romanilor sa o cumpere", a spus Boc.

Lucrarile la acest drum de 9,6 kilometri au inceput in martie 2008 si, potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, au fost finalizate la termen.

Costul centurii ocolitoare a Lugojului este de 27,7 milioane de euro, banii fiind asigurati de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#boc, # berceanu, # centura, # lugoj, # dacia, # duster , #stiri Dacia