Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

250 de miliarde lei investiti in formarea personalului de la Dacia

250 de miliarde lei investiti in formarea personalului de la Dacia

Compania franceza Renault a investit de la preluarea constructorului Dacia Automobile in jur de 250 de miliarde lei in formarea profesionala a personalului roman, asigurand astfel in jur de un milion de ore de pregatire.Strategia de dezvoltare conceputa de Renault pentru Dacia presupune continuarea acestor investitii, urmand ca in acest an sa se atinga o medie de 30 de ore de formare profesionala pentru fiecare salariat, dupa cum a declarat Duval.

Incepand cu anul viitor, zece manageri de la Dacia vor participa pentru prima data la cursurile internationale organizate de Renault - Management Corporate - care vor avea loc in doua grupe, Renault Perspective si Renault Performance.

La nivel local, in ultimii doi ani in jur de 250 de absolventi de invatamant superior au beneficiat de programe tip "parcurs de integrare", 68 dintre acestia fiind ingineri.

Scopul final al acestor investitii in formarea profesionala a managerilor este de a reduce cu 25% numarul personalului strain care lucreaza la Dacia, pana in 2007.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1154 ori