Ai gusturi fine? Gusta un sherry Barbadillo vechi de 125 de ani

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 12:28
5160 citiri
Ai gusturi fine? Gusta un sherry Barbadillo vechi de 125 de ani
Foto: Sherry Wine

Producatorul spaniol de vinuri Barbadillo pune pe piata ceea ce s-ar putea numi o adevarata comoara pentru un iubitor al bauturilor fine, un sherry cu o vechime de 125 de ani.

Bautura este creata in serie limitata din vinul Versos pe care Manuel Barbadillo l-a primit cadou de la tatal sau in 1891, cu ocazia botezului, care poarta numele de Amontillado Sherry, anunta portalul Extravaganzi.

Invechit in butoaiele din pivnitele podgoriei Barbadillo din Andaluzia, sherry-ul cu o varsta mai mare decat cea a bunicilor tai iti va scoate din buzunar 10.200 de euro, dar iti va asigura cu certitudine placeri divine gratie aromei sale deosebite.

Foto: Decanter

Vreme de 125 de ani, toti chelarii pivnitelor Barbadillo au pazit cu strasnicie butoaiele cu vin Versos pentru a da timp rafinatei bauturi sa se pregateasca pentru debutul sau public.

Pretioasa licoare vine intr-un decantor din cristal in forma de calimara, detaliu menit sa aminteasca si de poeziile lui Manuel Barbadillo.

Nuanta de mahon a licorii, dar si aroma sa rafinata te vor cuceri pe loc, asa cum o vor face si detaliile de lux adaugate pretiosului recipient: vopsea de platina si gravura de aur cu numele vinului din care a fost creat.

Fiecare sticla de sherry Amontillado este livrata intr-o cutie din piele fina realizata in Ubrique, un orasel din Sierra de Cadiz- Andaluzia, recunoscut pentru talentul artizanilor locali in prelucrarea pielei.

Au fost scoase la vanzare doar 100 de sticle, deci ar trebui sa te grabesti un pic daca vrei si tu una pentru colectia ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bauturi fine, #editie limitata sherry Barbadillo, #sherry Amontillado, #bauturi invechite , #Vinuri