Ai curaj s-o desfaci? Sticla de shiraz australian de 185.000 de dolari

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 00:00
7899 citiri
Ai curaj s-o desfaci? Sticla de shiraz australian de 185.000 de dolari
Foto: TWE Global

Esti pregatit sa-ti primesti oaspetii la masa de Revelion? Poate ca n-ai cumparat inca cel mai bun vin pe care sa-l imparti cu invitatii tai, iar daca vrei sa-i lasi pe toti cu gura cascata poti pune pe masa o sticla care costa cat o limuzina de lux.

Podgoria Penfolds din Australia este pregatita sa lanseze o serie limitata la numai cinci sticle vin Imperial Grange, fiecare costand cate 185.000 de dolari.

Vinul, un shiraz Imperial Grange din 2012, vine intr-un recipient de 6 litri, indeajuns de mare pentru a fi servit cu mare cinste intr-un moment festiv, iar pachetul este completat de un decantor din cristal Saint Louis prelucrat manual.

Foto: Wine-searcher

Decantorul Saint Louis este creat dupa toate regulile artizanilor de acum 500 de ani, fiind si decorat cu 1.800 de diamante taiate si asamblate manual.

In plus, shirazul Australian Imperial Grange este un vin care se maturizeaza lent, investitia ta intr-o astfel de comoara bahica putand fi pastrata cu usurinta vreme de 50 de ani, moment in care va valora cu siguranta mult mai mult.

#vin colectie, #vinuri lux, #vin Imperial Grange, #serie limitata vin lux , #Vinuri