3 idei de cadouri pentru manageri

Luni, 19 Decembrie 2016, ora 18:05
7677 citiri
3 idei de cadouri pentru manageri

Una dintre cele mai mari "probleme" de Craciun este lista pentru cadouri. Cand vine vorba despre copii, lucrurile sunt clare: lista pentru Mos Craciun a fost intocmita cu ceva timp in urma. Cat despre restul familiei, stii cum e, cu cat ii cunosti mai bine, cu atat ai mai multe sanse sa gasesti cadoul special. Dar ce faci cand trebuie sa-i faci un cadou unui manager barbat?

Fie ca este vorba despre seful tau, un coleg de munca sau un prieten, avem pentru tine trei sugestii de cadouri cu care sunt riscuri mici sa dai gres:

1. Ceas

Ceasul este un accesoriu special. Daca ii cunosti stilul, te poti orienta cu usurinta catre un model care sa il reprezinte intocmai. Spre exemplu, daca ii place stilul elegant, poti alege un brand specific sau daca practica un anumit sport, ii poti cauta un ceas cu functiile de care are nevoie. In orice caz, ceasul este o optiune buna, mai ales ca te poti indrepta catre modele diverse.

2. Acumulator portabil

Cu totii stim ca un manager este mereu ocupat. Si mai stim ca intotdeauna are nevoie de telefon pentru a-si stabili intalnirile, a-si seta si verifica agenda, a raspunde la email-uri etc. Acumulatorul portabil este mai mult decat binevenit, mai ales cand managerul merge de la o intalnire la alta si nu are timp sa treaca pe la birou pentru a-si incarca telefonul.

3. Vin

Vinurile sunt o alegere foarte buna, mai ales daca mergi si la o petrecere organizata de el. Cum am specificat si la ceasuri, daca ii cunosti gusturile, poti alege cu usurinta un vin cu care sa-l impresionezi.

Evident, fiind vorba despre un cadou, poti alege chiar un vin cu poveste sau mai atipic. Spre exemplu, poti opta pentru un vin vechi care, pe deasupra, mai este si etichetat manual.

Astfel de vinuri sunt Comoara Pivnitei si Oenoteca. Brandurile apartin companiei Vincon si sunt pastrate pentru invechire inainte de a fi comercializate.

Comoara Pivnitei are vinuri albe si rosii cu vechimi cuprinse intre 12 si 20 de ani. Vinurile rosii sunt obtinute din trei soiuri de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon si Pinot Noir, care sunt maturate in budane de stejar, fiind ulterior puse la invechit in sticle.

Cat despre vinurile albe, acestea se obtin din Feteasca Alba, Tamaioasa Romaneasca si Sauvignon Blanc care sunt maturate in budane de stejar, dupa care sunt tinute in Beciul Domnesc pana la comercializare.

Oenoteca, la randul ei, cuprinde vinuri albe si rosii, cu vechimi cuprinse intre 9 si 10 ani, fiind obtinute din urmatoarele soiuri de struguri: pentru vinuri rosii - Merlot, Cabernet Sauvignon si Pinot Noir care, dupa maturare in budane de stejar, sunt invechite in sticle.

Pe de alta parte, vinurile albe sunt realizate din Feteasca Regala si Muscat Ottonel, vinuri ce au fost imbuteliate si apoi puse la pastrare in Beciul Domnesc.

Asadar, fie ca optezi pentru ceas, acumulator portabil, vin sau orice alt cadou, fii sigur ca ceea ce-i oferi il caracterizeaza intocmai - nu neaparat ca "sa te pui bine cu seful", dar felul in care alegi cadoul spune multe nu doar despre persoana careia i-l cumperi, cat si despre tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Comoara Pivni ei Vincon, #Oenoteca Vincon , #Vinuri vechi