Alege unul dintre cele mai noi vinuri romanesti pentru petrecerea de Revelion

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 16:39
2129 citiri
Alege unul dintre cele mai noi vinuri romanesti pentru petrecerea de Revelion

Ofera o esenta noua, dar autentica, mesei de Revelion, cu unul dintre sortimentele premium lansate de viticultorii romani in acest an.

Business24 iti prezinta cateva vinuri cu care merita sa sarbatoresti in noaptea dintre ani, deoarece promit sa faca istorie in domeniu, datorita complexitatii aromelor si profesionalismului cu care au fost obtinute.

Cramele Oprisor

Cramele Oprisor au surprins in anul 2013 datorita diversitatii de vinuri noi pe care le-au lansat pe piata. Putem sa alegem pentru masa de Revelion un Rose Coloian din productia de anul trecut, considerat a fi un vin echilibrat si cu greutate sau, la polul opus, putem alege un Merlot La Cetate, productia 2010, care este ceva mai prietenos, mai volatil.

Alte vinuri de succes lansate in acest an mai sunt Dragaica Rosie 2011 sau Passarowitz 2009.

Agricola Stirbey

Domeniile Stirbey au mentinut si in 2013 "dictatura" fructuoasa a lui Oliver Bauer, care ofera o personalitate interesanta si noilor sortimente lansate.

Tamaioasa Romaneasca 2011 dulce este unul dintre cele mai reusite vinuri, precum Novac si Negru de Dragasani, care nu intamplator poarta eticheta de Cuvee Genius Loci 2011.

Davino

Davino a lansat in acest an noua gama Iacob, care numara deocamdata doar doua vinuri: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra 2010 cu gust plin si dens, plin de aciditate.

De exceptie in cadrul cramei mai sunt Feteasca Alba Alba Valahica si Sauvignonul Blanc Edition Limitee, care au preluat din exceptionalitatea recoltei anului 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vin Revelion, #lansari noi vin, #vin 2013 , #Vinuri romanesti