Un pahar de vin e suficient? Cum faci sa nu se oxideze restul sticlei

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 00:00
2841 citiri
Un pahar de vin e suficient? Cum faci sa nu se oxideze restul sticlei
Foto: Hammacher

Cum sa bei un pahar de vin fara ca restul continutului din sticla sa nu se oxideze? Ei bine, cu extractorul anti-oxidant de vin, problema este ca si rezolvata.

Site-ul Hammacher recomanda dispozitivul ca fiind cel mai sigur mod de a te bucura de savoarea vinului fara a fi nevoit sa consumi sau sa arunci restul continutului sticlei dupa ce ti-ai turnat un pahar.

Nu este niciun truc magic in spatele extractorului de vin, ci doar doza necesara de stiinta.

Dispozitivul introduce un ac prin dopul de pluta al sticlei si injecteaza in recipient gaz de argon care iti permite sa scoti cat vin doresti din sticla fara ca licoarea ramasa in interior sa oxideze in urma contactului cu aerul.

Extractorul de vin Hammacher se adapteaza diverselor dimensiuni pe care le poate avea gatul unei sticle, si vine dotat cu un arc puternic care permite acului de teflon sa treaca usor prin folia protectoare si dopul de pluta.

In pachetul de livrare, al carui pret este de doar 299,95 de dolari, se gasesc si doua cartuse cu gaz de argon pe care le poti folosi pentru a extrage aproape 1 litru de vin in deplina siguranta.

Poti comanda insa cate rezerve de gaz de argon doresti, pretul unui set de 2 cartuse fiind de doar 24,95 dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#extractor vin, #degustare vin, #pret extracvtor vin, #vin colectie , #Vinuri de colectie