Intampina-ti musafirii cu whiskey-ul casei, produs chiar de tine

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 00:00
4810 citiri
Intampina-ti musafirii cu whiskey-ul casei, produs chiar de tine
Foto: Hammacher

Creeaza-ti propriul whiskey, dupa bunul tau plac, cu care sa-i surprinzi pe musafiri la urmatoarele mese festive.

Business24 iti propune kit-ul vintage de whiskey pus in vanzare de Hammacher Schlemmer prin care poti personaliza productia dupa cum iti doreste inima, iar butoiul din lemn de stejar este special facut pentru a da patina bauturii.

Intregul set este cumpus dintr-un stativ elegant din fier care susine butoiasul de whiskey, cu o capacitate de aproximativ 2 litri si esentele necesare pentru a crea miraculoasa bautura.

Butoiul este facut din lemn de stejar alb tratat si aromatizat pentru imbatranirea whiskey-ului dupa metodele folosite de producatorii din Tennessee si Kentucky.

Butoiul in care poti pastra bautura destinata ocaziilor festive este dotat cu un cep cu robinet care iti permite sa torni whiskey-ul direct peste gheata din pahar.

Kitul personalizat poate suporta inscriptii aplicate cu fierul incins direct pe lemnul butoiului de pana la 16 caractere, iar in cazul in care vei sa il oferi cadou ar trebui sa te grabesti.

Pentru livrarile de Craciun, compania primeste comenzi cel tarziu pe 7 decembrie, iar pretul unui kit vintage personalizat este de 149,95 de dolari.

#kit whiskey vechi, #set whiskey, #cadou sarbatori iarna , #Specialitati