Incearca gustul succesului: Moet Mini Champagne Caddy, editie dedicata Globurilor de Aur

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 00:00
3504 citiri
Incearca gustul succesului: Moet Mini Champagne Caddy, editie dedicata Globurilor de Aur
Foto: Reserve Bar

Nu ti-ai auzit numele strigat la decernarea Globurilor de Aur de anul acesta? Nu-i nicio problema, te poti simti ca un star adevarat numai degustand sampania Moet lansata cu aceasta ocazie!

Setul Moet Mini Champagne Caddy a fost lansat pentru a celebra al 25-lea an de parteneriat oficial intre Moet si Asociatia Presei Straine de la Hollywod si reprezinta kit-ul suprem in materie de petreceri rafinate, remarca revista Lux Expose.

Moet Mini Champagne Caddy a fost accesoriul folosit pentru servirea sampaniei printre invitatii care au calcat pe covorul rosu de la Beverly Hilton Hotel.

Setul este compus dintr-un cos metalic special pentru transportarea sampaniei, sase cupe aurite care imita forma trofeelor acordate in cadrul galei si sase mini-sticle de Moet de 187 ml.

Atentie, insa! Ai la dispozitie un timp limitat pentru a achizitiona editia speciala Moet Mini Champagne Caddy de pe site-ul Reserve Bar, singurul care comercializeaza acest set special Moet.

Pretul kit-ului este de doar 145 de dolari si daca iti este teama ca ramai fara sampania preferata poti comanda oricand un set de patru mini-sticle la pretul de doar 64 de dolari de pe acelasi site de e-commerce.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#editie speciala Moet, #Moet Mini Champagne Caddy, #sampanie lux, #kit party Moet , #Specialitati