Extravaganta gastronomica: Myst, un ingredient pentru un chef de valoare

Sambata, 20 August 2016, ora 00:00
5044 citiri
Extravaganta gastronomica: Myst, un ingredient pentru un chef de valoare
Foto: Facebook/MYST Ultra Premium Food

Toata lumea foloseste uleiul de masline in bucatarie, insa doar putini pot da un aer opulent preparatelor gastronomice prin folosirea unui ulei infuzat cu aur de 24 de karate.

Myst este un astfel de ulei extravirgin, fabricat din masline cultivate pe muntele Olimp din Grecia, iar ingredientul pare cu adevarat destinat zeilor, relateaza Extravaganzi.

Uleiul de masline a fost numit nu de putine ori drept "aurul lichid" din bucatarie, iar vechii faraoni credeau ca ingerarea aurului este un atribut care le confera puteri divine.

Recipientele de 500 ml din gama exclusivista Myst Gold, produsa de Myst Ultra Premium Food, devin astfel o retorta de alchimist in care aurul oricarui chef modern intalneste ofranda adusa capriciosilor zei antici.

Rezultatul este un adevarat panaceu pentru simturile avide ale unui degustator versat, uleiul extravirgin infuzat in aur avand o aroma perfect echilibrata de ierburi aromatice, citrice si note florale.

Este o delicatesa de exceptie pe care o poti precomanda inca de acum la un pret de 70 de dolari/sticla, livrarea urmand sa fie efectuata a mijlocul lunii decembrie.

Mai mult, producatorii respecta intru totul eticheta "bio" a produsului, uleiul extravirgin fiind stors la rece din masline cultivate fara ingrasamant sau pesticide.

#ulei extra virgin masline, #ulei aur Myst, #ingredient extravagant, #delicii gastronomice , #Specialitati