Cina cu arome orientale: Incearca bucataria marocana!

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 00:00
3667 citiri
Cina cu arome orientale: Incearca bucataria marocana!

Daca vrei o cina de afaceri deosebita, in care sa incerci specialitati culinare marocane, aromate cu mirodenii rare, Business24 iti recomanda restaurantul Medina, singurul din Bucuresti cu specific marocan.

Proprietarul restaurantului Medina, Ramzy Ellouze, iti recomanda sa incerci Croustillant Medina, una dintre cele mai comandate preparate. Succesul sau se datoreaza combinatiei inedite de gusturi si texturi: dulceata mierii, combinata cu branza de capra usor sarata si cu savoarea alunelor de padure.

"Pentru o cina de afaceri, recomand coscousul si tanginele, doua dintre specialitatile noastre. Ambele pot fi cu carne de miel sau pui, iar toate condimentele folosite sunt importate. De exemplu, ras el hannouk este unul dintre sortimentele pe care le importam, alaturi de coriandrul marocan", precizeaza Ramzy Ellouze, pentru Business24.

Tot el iti recomanda si carnatii cu menta si usturoi uscat, facuti dintr-un amestec de carne de vita si miel, iar pentru desert, te sfatuieste sa gusti "pastila cu lapte", o combinatie savuroasa, de lapte de soia si esenta din floare de portocal.

La masa poti comanda un vin importat din Maroc, Algeria sau Nigeria, in cazul in care nu vrei sa alegi unul autohton. Preturile preparatelor incep de la 29 de lei, in timp ce tarifele la bauturi variaza intre 7,5 si 20 de lei.

Desi selectia din meniu la acest capitol este una generoasa, ai putea sa alegi un cocktail fara alcool sau poti sa te rasfeti cu un ceai marocan, servit in cupe speciale din sticle, decorate cu o broderie aurie. Si paharele acestea sunt importate din Maroc, pentru a spori autenticitatea interiorului.

Cina are loc la etajul restaurantului, intr-un decor intim, dominat de doua nuante: culoarea nisipului, care impodobeste peretii si rosul puternic al canapelelor. Obiectele de iluminat cu tipic oriental dau o nota de rafinament si eleganta interiorului.

Dupa cina, te poti relaxa la bar, unde atmosfera este mai relaxata si unde poti gusta celebrele aperitive "finger food" (servite cu mana). Tot aici, martea si vinerea au petreceri tematice. Pentru ca seara ta sa fie completa, trebuie sa incerci si o narghilea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restaurant marocan Bucuresti, #specialitati culinare marocane, #restaurant lux Bucuresti , #Specialitati