Black Bowmore 50, un whisky care defineste rafinamentul britanic

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 00:00
7715 citiri
Black Bowmore 50, un whisky care defineste rafinamentul britanic
Foto: Lux Expose

Nu are cum sa nu-ti placa! Bowmore Black este o picatura de rafinament sublim in lumea bauturilor tari, dar fine.

Whisky-ul produs de scotienii din Islay este renumit oricum pentru finetea sa, dar Black Bowmore 50 reprezinta o adevarata piesa de colectie, bautura spirtoasa avand o maturitate de peste 50 de ani si un gust inconfundabil, potrivit Lux Expose.

Ce-i drept, pretul unei sticle de colectie din rafinata serie de single malt produsa de Bowmore ajunge la 19.600 de dolari, dar pana si un scotian ar putea fi convins sa investeasca banii in aceasta bautura.

Black Bowmore 50 este un whisky care defineste perfect conceptul de bautura de lux. Doar 159 de recipiente vor fi disponibile in noua editie limitata a colectiilor de whisky Bowmore cu o vechime de 52 de ani.

Maturat in butoaie de cires, single malt-ul scotian cu pret apropiat de cel al unui automobil este o adevarata vedeta in lumea pasionatilor de licori exclusiviste.

Inclusiv imaginea sub care se prezinta exclusivista colectie de whisky este una care sa te faca sa-ti doresti sa intri in posesia unei casete cu bautura rafinata.

Sticla in care este adapostita pretioasa licoare a fost creata manual de artizanii casei Glasstorm Studios, in vreme ce caseta de lemn care o protejeaza este facuta de designerii studioului John Galvn din Glasgow, ambele firme avand traditie in reprezentarea marcii Bowmore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#whiskey colectie, #whiskey vechi, #whiskey Bowmore Black , #Specialitati