Masa de Paste, in stil regal: Ce decoratiuni alegi?

Sambata, 04 Mai 2013, ora 00:00
6248 citiri
Masa de Paste, in stil regal: Ce decoratiuni alegi?
Foto: The Sun

Vesela, accesoriile si recipientele in care servesti vinul sunt tot atat de importante ca si preparatele pe care le asezi pe masa de Paste.

Chiar si studiile au demonstrat ca aspectul mancarii si prezentarea sa sunt tot atat de importante a gustul.

Tocmai de aceea Business24 iti recomanda sa folosesti seturi din portelan Wedgewood, Limonges sau Patricia Urquiola dar si paharele de cristal pur, aflate in tendintele acestui an, in materie de decoratiuni.

Daca iti doresti cu adevarat sa ii impresionezi pe oaspetii tai, alege de la Azay aceleasi colectii pe care prefera si Casa Regala a Marii Britanii. Printre acestea se numara seturile de masa din cel mai fin portelan de la Wedgwood, completate de tacamurile din argint din colectiile Arthur Price.

Cu siguranta musafirii tai vor fi placut impresionati de un set din portelan englezesc, din colectia Wedgwood, dar si de setul Trois ors, din colectia JL Coquet.

Desigur, tot de la Azay, poti opta si pentru piesele din portelan de Limoges pictat manual cu aur si platina, din colectiile JL Coquet, puse in valoare de tacamurile aurite din gama Clive Christian.

La fel de impresionante sunt si vasele si seturile pentru servit masa din colectia de la MyHouse. Serviciile de masa din portelan, concepute de designeri precum Patricia Urquiola, sunt de elegante, fastuoase si aduc un plus de rafinament. Un set format din 18 piese, pentru sase persoane costa 882 de euro.

Poti alege un serviciu de masa cu un design nonconformist, conceput de Platt&Young.

Aspectul inedit ii va surprinde pe invitatii tai si va scoate in evidenta si mai bine delicatesele cu care ii vei ispiti. Setul de trei piese, format din platou, farfurie pentru supa si bol 18 costa 99 de euro.

Bauturile pe care le servesti completeaza meniul si subliniaza aromele si savoarea preparatelor. Din acest motiv, trebuie sa alegi vase speciale care sa nu rapeasca din notele subtile ale vinului sau sampaniei.

Cristalul arata spectaculos, dar in acelasi timp pastreaza prospetimea licorii din struguri.

Alege carafele din cristal din colectia Grand Cru de la Myhouse si nu uita nici de decantor. O carafa costa 109 euro. Acelasi pret este valabil si pentru decantor. De asemenea, poti cumpara de la Azay o frapiera argintata, din gama Arthur Price, pentru aproximativ 150 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii decoratiuni Paste, #decoratiuni lux masa Paste, #masa Paste accesorii, #decoratiuni portelan , #Retete