Cea mai mare paine din Romania se coace in Bucuresti

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 12:40
3356 citiri
Cea mai mare paine din Romania se coace in Bucuresti

Brutarii romani vor incerca, sambata, sa pregateasca dintr-o cantitate de 100 de kilograme de faina cea mai mare paine din Romania, care va fi coapta pe vatra unui cuptor de caramida ridicat in incinta Complexul Expozitional Romexpo.

"Cea mai mare paine din Romania va fi produsa traditional, sambata, la Complexul Expozitional Romexpo, in cadrul Targului International pentru agricultura - Indagra 2012. Aceasta va fi realizata din aproximativ 100 de kilograme de faina de grau, insa nu putem aprecia cantitatea totala a produsului final", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit si Panificatie (ROMPAN), Aurel Popescu.

Targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - Indagra reuneste in acest an peste 400 de firme din 22 de tari, care expun pe 30.000 de metri patrati. Printre tarile expozante se afla si China, Coreea de Sud, Franta, Grecia, Germania, Danemarca, Spania, Turcia, Olanda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#paine uriasa Romania, #record paine 2012, #cea mai mare paine , #Retete speciale