Unde poti sa comanzi cei mai buni mici in Bucuresti

Marti, 23 Aprilie 2019, ora 14:05
6760 citiri
Unde poti sa comanzi cei mai buni mici in Bucuresti

(P) Micii reprezinta deja o mancare traditionala pentru romani. Micii calzi, aburinzi, preparati la gratar sau pe grill, cu putin mustar si o chifla proaspata sunt cea mai buna delicatesa pentru picnicuri, mese in familie sau un barbeque cu prietenii.

Daca, pana nu demult, pe piata exista cunoscuta pasta de mici, pe care o cumpara lumea, o portiona si ii dadea forma potrivita pentru a aseza micii pe gratar, in timp, marile companii producatoare au scos caserole cu carnea gata preparata si portionata.

Pentru cei care nu au timp sau posibilitatea sa isi prepare singuri micii, pentru perioadele din an in care conditiile meteorologice nu permit incingerea gratarului in aer liber, singura posibilitate de a-si satisface pofta este sa opteze pentru serviciile de livrare mici la domiciliu.

Clientii din capitala se vor bucura de serviciile prompte si serioase si de preparatele ieftine si delicioase pe care le pot comanda online de pe site-ul http://www.restaurantlagil.ro/.

Oferta restaurantului La Gil pentru pofticiosi

Pana nu demult, a comanda mici acasa era practic imposibil. Gospodinele incercau sa satisfaca poftele sotilor, ale familiei sau ale prietenilor preparand micii pe grill, in tigaie sau sub diverse alte forme. Din pacate, gustul nu este acelasi, iar, de multe ori, carnea ramane cruda in interior si ajunge sa se usuce la exterior.

Pentru ca cei mai gustosi mici cu cartofi prajiti si mustar sa ajunga direct la domiciliul sau la biroul clientilor, este suficient un simplu apel la numarul de telefon al restaurantului La Gil.

Astfel, clientii beneficiaza de un program de livrare flexibil, zilnic intre orele 8 si 16, iar personalul este amabil si foarte bine pregatit si se ocupa imediat de solicitarile clientilor.

Pe langa mici, clientii pot comanda si alte bunatati preparate la gratar, precum pulpe de pui, pastrama de oaie, ceafa de porc, muschi de vita sau de porc, frigarui si carnati de Plescoi, cu diferite garnituri. Comanda este plasata numai dupa ce este confirmata de operatorul restaurantului, dar si dupa ce acesta da acceptul clientului ca adresa se afla in aria de livrare.

Fie vara, fie iarna, clientii isi pot comanda acasa sau la birou cei mai deliciosi mici, preparati la gratar dupa o reteta traditionala, pe care ii pot savura singuri sau impreuna cu prietenii, colegii ori familia. Comanda minima este de 50 de lei in sectorul 1 al capitaliei si de 150 de lei in celelalte sectoare, iar preparatele ajung calde si gata pentru a fi savurate.

Oamenii pot comanda mici, fie ca stau la birou si vor sa isi aminteasca de zilele libere petrecute la iarba verde, fie ca au invitati acasa si nu pot incinge gratarul din cauza conditiilor meteo sau a spatiului mic sau fara gradina in care locuiesc.

Fiind deja un preparat traditional, desi nu sunt o specialitate exclusiv romaneasca si se gasesc in meniul mai multor popoare din regiune, micii incanta papilele gustative la orice sarbatoare.

Pe langa mici, clientii pot comanda o garnitura delicioasa de cartofi prajiti, mustarul si painea fiind incluse. Fiecare mic este preparat cu drag, cu atentie si cu seriozitate, tinand cont de gusturile clientilor, tinand cont ca micii nu trebuie sa fie nici prea arsi la suprafata si nici prea cruzi la mijloc.

Micii pot fi consumati atat la iarba verde, cat si acasa, atat la birou, cat si la picnic, cu conditia sa fie suculenti si bine condimentati, bine facuti si un meniu sa fie suficient de satios pentru un adult.

Timpul de asteptare pana ajung micii la domiciliu este destul de mic, iar clientii vor fi multumiti de alegerea facuta, revenind cu o comanda ferma ori de cate ori au musafiri sau, pur si simplu, le este pofta de savurosii mici romanesti.

#cei mai buni mici , #Restaurante