Serveste cina la inaltime, in Venetia

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
2852 citiri
Serveste cina la inaltime, in Venetia
Foto: Luxuo

O cina la inaltimea asteptarilor tale iti poate face vacanta mai frumoasa, insa o cina la 50 de metri inaltime iti transforma vacanta intr-o adevarata provocare.

Cina la inaltime este deja un lucru obisnuit in orase mari precum Paris, Londra, Dubai, Las Vegas, Sydney, Monaco sau Bruxelles, insa in acest weekend iti recomandam cina la inaltime, in Venetia.

Intre 19 si 23 iunie, turistii care se cazeaza la Hotel Cipriani de pe insula Giudecca din Venetia pot profita de o cina la intaltime, scrie AFP RelaxNews, citat de Luxuo.

In fiecare zi din aceasta perioada, 22 de invitati se vor aseza la masa pe o platforma suspendata la 50 de metri inaltime peste piscina hotelului. Vor exista doi chefi care se se vor ocupa, pe rand, de preferintele mesenilor.

Odata ajuns la inaltime, pot gusta o masa completa sau doar un aperitiv, pregatit, fie de Chef Renato Piccoltto, fie de Chef Roberto Gatto.

Daca nu ti-e tocmai confortabil sa mananci atat de mult, poti opta pentru un aperitiv la aceeasi inaltime, pretul experientei fiind de 50 de euro de persoana. Vei avea la dispozitie 30 de mintute sa il savurezi, zilnic la de la ora 17.15 sau la ora 18.45.

Cina cu trei feluri de mancare va costa 250 de euro de persoana si va incepe zilnic de la ora 20.00 si de la ora 21.30.

Pentru a-ti rezerva locul la masa la inaltime ii poti contacta pe organizatori: dinnerinthesky@hotelcipriani.it

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cina la inaltime, #cina inaltime Venetia, #cina Venetia , #Restaurante