Pasiunea secreta a vedetelor: deschiderea de restaurante

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 19:20
2198 citiri
Pasiunea secreta a vedetelor: deschiderea de restaurante

Cand ai foarte multi bani si esti celebru, iti permiti orice fel de pasiune. Bon Jovi, Michael Jordan si Richard Gere sunt doar cateva dintre vedetele care au dat curs pasiunii lor si au deschis propriile restaurante.

Solistul Jon Bon Jovi a deschis un restaurant in New Jersey, numit Soul Kitchen, scrie Business Insider, care precizeaza ca localul nu are meniuri in care sa fie trecute si preturile.

Plata propriu zisa este considerata donatie, iar daca nu poti sa platesti, atunci managementul te va tenta sa lucrezi ca voluntar.

Jay Z are un lant de restaurante, cu tematica sportiva, in mai multe locatii, in Atlantic City, Chicago si Londra. Lantul de restaurante se numeste Club 40/40, numele fiind aleas dupa un record din lumea baseball-ului, detinut doar de patru jucatori.

Robert Redford a reamenajat un fost depozit in apropierea garii Union Pacific, unde serveste un meniu de tip american continental.

Justin Timberlake si fostul baschetbalist Michael Jordan au preferat locatii mai putin pretentioase, unde se serveste in marea parte a timpului friptura.

#restaurant lux, #restaurant vedeta , #Restaurante