Cei mai influenti 10 bucatari ai lumii

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
5423 citiri
Cei mai influenti 10 bucatari ai lumii

Precum liderii de opinie din lumea afacerilor sau din cea financiara, si in industria gourmet exista personalitati cheie care stabilesc cele mai noi trenduri. Citeste in continuare care sunt cei mai influenti bucatari.

Andrew Zimmern, Gordon Ramsay si Jamie Oliver conduc in topul intocmit de klout.com al celor mai influenti 10 bucatari din lume. In top exista si doua femei: Giada De Laurentiis si Paula Deen.

Andrew Zimmern ocupa si anul acesta prima pozitie, multumita carismei sale si felului in care stie sa prezinte meniurile, de cele mai multe ori nu foarte apetisante la prima vedere. Gazda Bizzare Foods calatoreste peste tot in lume si incearca fel de fel de preparate traditionale.

Gordon Ramsay, prezentatorul emisiunii Hell's Kitchen, este renumit si pentru restaurantele sale din Marea Britanie care au cea mai buna mancare, dar si pentru faptul ca injura foarte mult cand gateste.

Jamie Oliver si-a castigat reputatia cand a declansat Food Revolution in SUA, o miscare impotriva mancarii de proasta calitate si a semipreparatelor servite in scolile americane.

Mark Bittman, aflat pe locul sapte in top obisnuieste sa trimita mesaje cu retetele sale prin platforma de socializare Tweeter. Mario Batali obisnuieste sa aiba o relatia chiar si mai apropiata cu fanii sai. El le raspunde direct la intrebari referitoare despre cum sa combine diferite ingrediente sau ce restaurante sa incerce.

Topul celor mai influenti 10 bucatari

1. Andrew Zimmern, cunoscut pentru Bizzare Foods with Andrew Zimmern

2. Gordon Ramsay, cunoscut pentru Hell's Kitchen

3. Jamie Oliver, cunoscut pentru Food Revolution

4. Anthony Bourdain, cunoscut pentru Anthony Bourdain: No Reservations

5. Giada De Laurentiis, cunoscuta pentru Giada at Home

6. Paula Deen, cunoscuta pentru Paula's Home Cooking

7. Mark Bittman, cunoscut pentru Bittman Takes on America's Chefs

8. Jay Terauchi, cunoscut pentru Kahuna of the Kitchen

9. Mario Batali, cunoscut pentru Iron Chef: America

10.Tom Colicchio, cunoscut pentru Top Chef

#Cei mai buni bucatari, #top cei mai buni bucatari lume , #Restaurante