Cat costa sa iei masa la restaurantele cu specific asiatic din Bucuresti

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 12:47
9203 citiri
Cat costa sa iei masa la restaurantele cu specific asiatic din Bucuresti

Oferta de restaurante cu specific asiatic din Bucuresti este variata, atat in ceea ce priveste preturile cat si specificul bucatariei. Restaurantele din Bucuresti propun delicii culinare exotice la preturi decente sau chiar mai mici decat restaurante cu bucatarie internationala.

Astfel, cu 100 de lei puteti lua cina intr-o ambianta orientala si degusta bucate exotice, suma pe care ati plati-o si la restaurantele obisnuite.

Restaurantele chinezesti sunt cele mai numeroase dintre restaurantele cu specific asiatic din Bucuresti.

Pentru cine vrea sa incerce preparate din bucataria chinezeasca, poate opta pentru restaurantele China Town, unde au mancare buna, iar serviciile sunt excelente, in timp ce pretul pentru o persoana este de aproximativ 100 de lei.

Dintre cele mai bine evaluate restaurante chinezesti, potrivit site-ului Restograf, se afla si Nang Jing, restaurant preferat de actorul George Ivascu sau Orasul Interzis, situat in zona Armeneasca, si considerat a fi unul din cele mai bune restaurante chinezesti din Bucuresti.

Pretul unei mese complete pentru o persoana variaza intre 100 si 150 de lei, in ambele restaurante.

Restaurantele japoneze, cele mai scumpe din categoria restaurantelor asiatice

Din seria restaurantelor cu specific asiatic, restaurantele japoneze sunt cele mai scumpe, restaurantele Maiko, dar si Benihana, restaurantul de lux al hotelului Howard Johnson,care prepara bucate din bucataria japoneza teppanyaki. La aceste restaurente, o masa pentru doua persoane sare de 700 de lei.

Totusi, exista si restaurante mai ieftine, precum Zen Sushi, un mic restaurant japonez, de pe Calea Serban Voda, unde meniul pentru o persoana se incadreaza intre 100 si 150 de lei, iar serviciile si mancarea sunt excelente, potrivit evaluarii Restograf.

In ceea ce priveste bucataria turceasca, bucurestenii pot alege dintre restaurantul Divan din centrul vechi( 100-150 de lei), Les Ottomans, situat intr-o casa veche din apropierea Foisorului de Foc , restaurantul Satay sau Golden Falcon, cel mai vechi restaurant turcesc din Bucuresti.

Pretul unei mese complete pentru o persoana variaza intre 100 si 150 de lei, in toate aceste restaurante.

Bucatarie persana si thailandeza la preturi rezonabile

Pentru cei carora le place mancarea exotica thailandeza, Bucurestiul le ofera o singura optiune: restaurantul Siam, detinut de ziaristul Mircea Toma, unde pretul unui meniu se incadreaza intre 100 si 150 de lei.

Restaurantul este situat intr-o casa mica, in zona pietei Romane, si va ofera o gama variata de specialitati culinare thailandeze la preturi rezonabile, meniul pentru o persoana variind intre 100 si 150 de lei.

In Bucuresti, puteti gasi si doua restaurante cu specific persan, Casa Persia si restaurantul Teheran.

In ambele restaurante, puteti incerca delicii persane la preturi rezonabile, meniul pentru o persoana variind intre 50 si 100 de lei.

De asemenea, ar fi bine sa stiti ca in Casa Persia nu se vinde alcool, proprietarul restaurantului fiind musulman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restaurant chinezesc, #restaurant thailandez, #restaurant bucatarie asiatica, #restaurante asiatice Bucuresti , #Restaurante