Amenajari interioare hoteluri si restaurante - Nobili Interior Design

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 13:25
5406 citiri
Amenajari interioare hoteluri si restaurante - Nobili Interior Design

Succesul unei afaceri este determinat nu numai de activitatea pe care o desfasori, ci si de calitatea serviciului oferit. Clientii acorda o atentie deosebita designului restaurantului, barului sau cafenelei in care urmeaza sa consume sau sa organizeze un eveniment spcial din viata lor (nunta, onomastica), precum si amenajarilor interioare ale localului.

Firma Nobili Interior Design ofera servicii de proiectare, amenajari interioare restaurante, design de interior pentru baruri, cafenele, fast food, pizzerii, precum si saloane de evenimente. Specialistii nostri pot oferi solutii si concepte unice ale acestor spatii comerciale.

Designul pentru restaurant, designul pentru baruri si cafenele, includ crearea unui concept unic a salii de mese si dezvoltarea zonelor de servicii, cu toalete, dulapuri si zone de asteptare.

Decorarea restaurantului, a barului sau a cafenelei, este realizata de specialistii nostri, in trei etape, si anume: pregatirea specificatiilor tehnice, furnizate de proprietar sau oferite de proiectant si designer; dezvoltarea schitei de desen 3D, comandand proiectul de amenajare a restaurantului, a barului sau a cafenelei, in conditii avantajoase; in cel mai scurt timp, designerul nostru va dezvolta o multitudine de optiuni pentru tine, tu putand alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Imaginea tridimensionala este mult mai avantajoasa decat imaginile traditionale obisnuite ale restaurantelor. Proiectul 3D te va ajuta sa intelegi modul cum va arata restaurantul tau, barul sau cafeneaua ta in viitor, putand face ajustari, daca este necesar.

Daca nu esti un designer profesionist sau un arhitect, cu siguranta ai nevoie un expert care sa iti poata realiza "visul la cheie". Nu trebuie decat sa apelezi la site-ul nostru web pentru a comanda un proiect personalizat de design interior restaurant clasic modern.

Te invitam sa contactezi echipa noastra de profesionisti, care nu este numai competitiva, ci de asemenea memorabila. La noi, preturile sunt competitive, iar proiectele precum si serviciile de amenajare si de design de interior sunt accesibile. Numarul de schite si desene pentru interiorul restaurantului, a barului sau a cafenelei va fi unic si convenabil, necesitand un timp considerabil de lucru.

Vizualizarea 3D ajuta atat clientul cat si proiectantul sa inteleaga impreuna ideea stilului corporatist a restaurantului, barului sau cafenelei cat mai bine. Conditiile de executie sunt stipulate in contractul de executie furnizat de noi si acceptat de tine.

Supravegherea, prevede executarea cu precizie a tuturor elementelor de decor, clientul fiind de acord cu detaliile si nuantele designului.

Plata pentru aceste servicii este pe deplin justificata, din moment ce nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la calitatea muncii. Specilistii nostri au grija ca toate lucrarile de amenajare sau de design din interior sa fie executate cu mare precizie si conform planului.

Pentru crearea designului de interior pentru restaurant, bar sau cafenea, specialistii nostri Nobili Interior Design, sunt ghidati de urmatoarele principii:

Imaginea completa a restaurantului, barului sau cafenelei ar trebui sa fie in perfecta armonie cu toate zonele din interior. Toate zonele trebuie sa fie legate intre ele, sa ofere o atmosfera confortabila si facilitate clientilor, acordand o atentie cuvenita bucatariei si dresingului.

Proiectare si amenajari interioare camere hotel

Succesul acestor spatii comerciale este determinat de calitatea serviciilor, a intregii atmosfere interioare si de starea de spirit a personalului. Principalele componente ale oricarui hotel sunt nivelul de servicii, designul si confortul. Confortul si designul interior, impreuna cu calitatea excelenta a serviciilor pentru clienti, reprezinta cheia popularitatii si a prosperitatii hotelului.

Astazi in epoca tehnologiei moderne si a internetului, este dificil sa gasesti un spot publicitar interesant, deosebit, al unei camere de hotel dintr-o statiune de vacanta. Insa, designerii nostri, specialisti in amenajari interioare camere hotel de la Nobili Interior Design, te vor surprinde cu ideile lor.

Initial, hotelul a fost conceput ca o casa de vacanta burgheza, glorificand imaginea doamnelor pariziene, elegante si reci in acelasi timp. Acest concept a fost implementat folosind pentru atmosfera interioarelor, culori in functie de stil de la negru si pana la cele mai luminoase culori, ajutand la realizarea atmosferei fermecatoare a camerei de hotel, care este un loc de tranzit.

Nobili Interior Design

Nechifor Gabriela - Designer de interior

E-mail: nobilidesign@gmail.com

Telefon: 0720.665.365

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#design interior restaurant clasic modern, #amenajari interioare restaurante , #Restaurante