Savureaza o friptura americana, in cel mai proaspat Steakhouse din Bucuresti

Sambata, 29 Iunie 2013, ora 00:00
4066 citiri
Savureaza o friptura americana, in cel mai proaspat Steakhouse din Bucuresti

Serveste masa in familie in stil american, in acest weekend, si rasfata-te cu o friptura din vita adusa din Uruguay sau vitel de lapte din Olanda, de la furnizorul Casei Regale.

Business24 iti recomanda Red Angus Steakhouse, restaurantul redeschis in Centrul Istoric dupa o investitie de 280.000 de euro in rebranding si reamenajarea localului.

Red Angus Steakhouse este unul dintre putinele restaurante cu specific steakhouse din Bucuresti, alaturi de JW Steakhouse de la Marriott, de Buffalo Steak House, Special Steaks, dar si restaurantul Osho din Primaverii, potrivit Restograf.

"Noul concept Red Angus Steakhouse este rezultatul muncii intregii echipe din ultimii trei ani. Am pornit la drum in 2010 cu obiectivul de a servi un produs premium, de calitate superioara, si de a obisnui clientul cu specificul steakhouse.

Am reusit sa transformam aceasta misiune intr-un succes si ne-am dat seama ca este momentul sa trecem la nivelul urmator - sa-i oferim clientului o experienta completa. Am pastrat produsul la aceeasi calitate incontenstabila, dar l-am combinat cu muzica blues live si un ambient autentic american", a declarat Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse.

Acest restaurant pastreaza un meniu dedicat produselor din carne de vita. Carnea preparata la Red Angus Steakhouse este importata din S.U.A si este certificata de catre USDA (United States Department of Agriculture), cu calificativul Choice, al doilea cel mai ridicat nivel de calitate recunoscut pe plan internationa, spun reprezentantii restaurantuluil.

Pe langa carnea de vita din S.U.A., Red Angus Steakhouse importa si vita de calitate superioara din Uruguay si vitel de lapte din Olanda, de la furnizorul Casei Regale.

#steakhouse Bucuresti, #restaruant steak Bucuresti, #Red Angus Steak House , #Restaurante lux