Serveste cina intr-un decor de top, in Bucuresti

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 00:00
3767 citiri
Serveste cina intr-un decor de top, in Bucuresti

Cina cea importanta nu poate sa aiba loc decat intr-un restaurant prestigios. Nu trebuie sa parasesti Bucurestiul pentru a gasi un loc potrivit, insa: ai aici locuri ce au fost premiate la nivel international pentru design si te asteapta cu bucatari vestiti, in orice moment.

Pentru o atmosfera mai putin sobra ca de obicei iti propunem un local plin de culoare, unde chiar si cei mici vor avea rabdare, un local ce ocupa locul opt in lume in topul restaurantelor cu o arhitectura spectaculoasa.

"Premiul de design il datoram in cea mai mare parte arhitectului Robert Marin. Tema cuprindea deasemenea atentia la detalii, obiecte de calitate (precum scaunele noastre - Eames chair - primul scaun din lume turnat in plastic in 1949), lumini discret, materiale placute la atingere. Desigur recunoasterea ne onoreaza, dar ne si obliga", a declarat Mihai Matache,managerul restaurantului Phill, premiat de revista de arhitectura Frame.

"Conceptul restaurantului a venit din pasiunea pentru mancarea fina, pentru ingrediente de calitate, pentru grija pentru detaliu si din dorinta de a nu mai fi nevoiti sa calatorim in Franta, Italia, Thailanda sau Londra pentru asta. Totodata ne place sa ne bucuram de toate acestea alaturi de familie, de aici si facilitatile pentru copii, care, la Phill, se vor distra fantastic", a completat Mihai Matache.

Nu doar decorul te va impresiona aici, ci si meniul, ce cuprinde feluri de mancare din bucataria italiana, franceza sau Thai. Escargotes de Bourgogne, Tartar de Boeuf, Paste cu trufe, Peste proaspat intreg la cuptor cu legume sunt doar cateva dintre bucatele cu care te poti delecta.

"Hristu Prevenda, bucatarul sef, este un maestru al bucatariei fine franceze, cu o mare pasiune pentru gustoasele si simplele mancaruri italienesti, dar si pentru Fussion si Thai. Din bucataria noastra nu lipseste niciodata Ghimbirul, Lemongrass-ul, Coriandrul, bineinteles proaspete!", a spus Matache.

Daca ti-am facut pofta de o cina intr-un restaurant aparte, trebuie sa stii ca vei gasi restaurantul Phill chiar in Pipera.

Restaurant Phill (Galerie Foto)

Click pe imagine pentru slideshow

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restaurant Phill, #mancare restaurant Phill, #meniu restaurant Phill , #Restaurante lux