Ia masa intr-un restaurant belgian inspirat de Mercedes

Sambata, 03 August 2013, ora 00:00
1875 citiri
Ia masa intr-un restaurant belgian inspirat de Mercedes
Foto: Mercedes House / WY

Ce-ai spune de-o experienta culinara deosebita, in inima Bruxelles-ului, cu stele Michelin, rafinament belgian si calitate garantata de brandul Mercedes-Benz?

Business24 iti recomanda restaurantul exclusivist WY, parte a deja celebrei Mercedes House, locul de intalnire al pasionatilor de automobile de lux, muzica clasica, jaz, arta moderna si stil, intr-un singur cuvant.

WY este amplasat in piata istorica Grand Sablon, pe strada Bodenbroek, chiar langa impresionanta catedrala gotica Notre-Dame du Sablon, adica exact in mijlocul capitalei belgiene, unde te asteapta intr-o ambienta de neuitat, cu preparate cum n-ai mai gustat.

Designul interior este semnat de belgianul Franky Claeys si urmareste o tema in care predomina galbenul si negu, cu mese albe si blatul de lucru al bucatarilor din inox, pentru a crea un aer minimalist si rafinat. Intregul design este inspirat de elegantul model Mercedes-Benz SL 65 AMG.

Bucataria si barul nu sunt separate de sala de mese, ba mai mult, clientii pot urmari fiecare miscare a bucatarilor pe ecrane mari amplasate de jur imprejur.

Bucatarul-sef Bart De Pooter, premiat cu doua stele Michelin, te va trata cu mancaruri din cele mai rafinate, pornind de la melci de vita de vie cu spanac si galbenus afumat, pana la un steak sanatos de vita, cu ceapa si mustar.

Pentru ca acest restaurant sic din Bruxelles tine pasul cu tehnologia, vei consulta meniul direct pe un iPad, pe care este instalata si o aplicatie ce iti permite sa impartasesti experienta culinara si cu prietenii si familia, prin retelele de socializare.

In plus, fiecare detaliu al restaurantului, de la operele de arta expuse, pana la iluminatul salilor te duce cu gandul la rafinamentul, calitatea si luxul marca Mercedes-Benz.

Daca ti-am trezit interesul pentru acest restaurant inedit, afla ca echipa lui Bart De Pooter se intoarce saptamana viitoare din concediu, deci poti deja sa-ti faci o rezervare online.

Pofta buna! Smakelijk!


Vizualizare harta marita

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restaurant lux Bruxelles, #Mercedes House Bruxelles, #restaurant WY Bruxelles , #Restaurante lux