Cina la inaltime: Bucurestiul, la picioarele tale

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 00:00
12839 citiri
Cina la inaltime: Bucurestiul, la picioarele tale

Cina la inaltime, un concept des intalnit in tarile din Europa de vest, a luat amploare si pe plan local, fiind deschise tot mai multe restaurante aflate in puncte strategice din Bucuresti, unde peisajul pe care il poti admira concureaza doar cu savoarea preparatelor.

Vei descoperi ca, de sus, Capitala se vede cu totul altfel, fiind cel putin la fel de interesanta ca o capitala europeana. Zgomotul orasului nu ajunge pana la ultimele etaje ale cladirilor unde au fost amplasate astfel de restaurante.

In general, cei care au fost sa ia pranzul ori cina intr-un asemenea ambient au revenit si vei intelege cu siguranta de ce.

Peisajul captivant, calitatea preparatelor si serviciile prompte, dar discrete te vor ajuta sa te relaxezi. Pe de alta parte, daca nu poti renunta la munca, in toate restaurantele din Capitala exista wireless, in asa fel incat sa poti verifica mailurile si sa finalizezi strategia planuita de mult timp.

Business24 iti recomanda in acest weekend Club Lounge Intercontinental, aflat la etajul 21 al hotelului Intercontinental, pentru ca ofera cea mai spectaculoasa priveliste dintre restaurantele bucurestene, tinand cont de pozitia sa ultracentrala.

Mai interesant este ca vei vedea privelistea Capitalei, la 360 de grade, intrucat restaurantul este inconjurat exclusiv de pereti de sticla.

Sursa foto: Camera de Comert a Romaniei

Atmosfera intima si eleganta, ideala pentru intalnirile cu partenerii de afaceri reprezinta un alt avantaj al localului. Scaunele din piele fina, mesele din lemn masiv si culorile sobre confera un aspect clasic, iar bucatarii braseriei Corso, de la parterul unitatii hoteliere, te vor imbia cu cele mai gustoase preparate din bucataria italiana sau traditionala.

De pilda, poti comanda fructe de mare sau specialiatea chefului, vita Argentiniana. Pretul pentru un meniu servit la Club Lounge Intercontinental variaza, dar in medie, vei plati 150 de lei de persoana pentru o masa.

Sursa foto: Tripadvisor

Club Lounge Intercontinental este deschis intre orele 6:30 si 22:30, iar daca nu esti cazat la hotel va trebui sa platesti o taxa suplimentara.

Pretul unei nopti de cazare la Intercontinental incepe de la 100 de euro, pentru o persoana, si poate ajunge la 255 de euro, pentru suit deluxe, conform site-ului oficial.

#restaurant inaltime, #Club Lounge Intercontinental, #restaurant lux Bucuresti , #Restaurante lux