3 tipuri de pizza pe care trebuie sa le incerci

Luni, 27 Mai 2019, ora 15:07
3472 citiri
3 tipuri de pizza pe care trebuie sa le incerci

Pizza este unul dintre cele mai populare preparate de pe tot mapamonudul, inclusiv in tara noastra. La o simpla cautare pe Google de pizza Bucuresti sau pizza non stop printre primele rezultate este Presto pizza, unul dintre restaurantele care ofera cea mai buna pizza din oras. Acesta pune la dispozitie peste 33 de tipuri de pizza, iar 3 dintre acestea trebuie sa fie incercate de oricine.

1. Pizza Margherita

Istoria preparatului pe care azi il denumim pizza incepe inca din antichitate atunci cand oamenii din diferite culturi coceau pinici plate peste care adaugau diverse topping-uri. Precursoarea pizzei este focaccia, iar pizza sub forma pe care o stim noi astazi a aparut in Napoli fiind initial o mancare stradala.

Dupa ce a fost gustata de Regina Margherita care a fost foarte incantata de preparat, un bucatar a pregatit o pizza speciala pentru ea cu rosii, mozarella si busuioc, fiind inspirat de cele trei culori ale steagului italian. Aceasta a devenit preferata reginei Margherita si astfel a aparut prima pizza celebra - pizza Margherita.

2. Pizza quatro stagioni

Pizza quattro stagioni are o alta poveste in spate. Aceasta nu a fost denumita dupa o regalitate, fiind o reprezentare a unui an calendaristic. Fiecare ingredient: mozzarella, suca, ciupercile si maslinele reprezinta anotimpurile anului.

Vestea buna este ca pe site-ul www.presto-pizza.ro orice pizza poate fi personalizata, astfel daca esti vegetarian sau nu iti place unul dintre ingrediente le poti inlocui cu altul pe placul tau.

3. Quattro Formaggi

Iubitorii de branzeturi vor adora aceasta pizza cu 4 tipuri de branza. In functie de regiuni branzeturile pot varia, insa la Presto pizza Quattro Formaggi este realizata cu mozzarella, cascaval afumat, gorgonzola, parmezan.

Desigur acestea sunt doar cateva dintre pizza celebre pe care le puteti gasi la Presto pizza. Capriciosa, Diavollo, Carnivora sau Rodeo fac de asemenea parte din meniul Presto pizza, dar si o serie de pizza pe care cu greu le gasesti in alta parte ca Pizza barbeque cu carnati sau Pizza prosciutto rucola e parmegiano.

#pizza Bucuresti, #pizza non stop , #Mancaruri