Interviurile Business24.ro

Studiu InfoCons: Umplutura cozonacilor variaza intre 3,8% si 40%. Numarul aditivilor alimentari, intre 0 si 9 E-uri

Studiu InfoCons: Umplutura cozonacilor variaza intre 3,8% si 40%. Numarul aditivilor alimentari, intre 0 si 9 E-uri
Culinar / Cofetarii

Umplutura unor cozonaci care se vand pe piata romaneasca variaza considerabil, respectiv intre 3,8% si 40%, avand in vedere ca un cozonac are in medie intre 500 grame si un kilogram, iar din punct de vedere al aditivilor alimentari, numarul acestora se situeaza intre 0 si 9 E-uri, potrivit rezultatelor unui studiu publicat vineri de Asociatia Nationala de Protectie a ...

Citeste despre


Vinuri scumpe Mancaruri sanatoase Vinoteci Magazin vinuri Vinuri vechi
Restaurante lux Vinuri frantuzesti Vinuri romanesti Vegetarieni Cofetarii
Puburi Retete romanesti Oenologie Bucataria internationala Bucataria romaneasca
Mancaruri Bucataria traditionala Crame Ciocolaterii Retete speciale
Bunele maniere Restaurante online Vinuri de colectie