Sarbatori de ciocolata: Alege praline cu piper roz, branza sau sampanie

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 00:00
6656 citiri
Sarbatori de ciocolata: Alege praline cu piper roz, branza sau sampanie

O selectie din cele mai fine ciocolate belgiene, formata din trufe cu piper roz, cu pulbere de chili sau ciocolata facuta in casa, umpluta cu branza, sfecla rosie ori sampanie, reprezinta unul dintre cele mai inedite daruri pe care le poti face de Sarbatori.

Business24 iti recomanda, daca optezi pentru aceste sortimente nonconformiste, cu gust exotic, ciocolateria East Gate.

Pentru o selectie cel putin la fel de gustoasa, merita sa studiezi oferta Chateau Blanc sau Leonidas, unde vei gasi pachete gata formate, pentru a le oferi cadou. Daca nu te poti hotari, ciocolatierii sunt gata sa iti recomande anumite praline, in asa fel incat sa satisfaci si cele mai pretentioase gusturi.

Chiar daca de sarbatori este recomandat sa ai grija la alimentele consumate si sa fii retinut in ceea ce priveste preparatele cu multe calorii, ciocolata de calitate reprezinta exceptia care confirma regula.

O regula pe care vei fi fericit sa o incalci, cand vei descoperi ca foarte multe din specialitatile expuse pe rafturile ciocolateriilor bucurestene sunt chiar benefice organismului, pentru ca sunt preparate cu ciocolata neagra.

Acest tip de ciocolata nu dauneaza siluetei, ci dimpotriva, este recomandata pentru potentialul antioxidant si pentru faptul ca ajuta la prevenirea bolilor de inima si la rezolvarea problemelor legate de presiunea sangelui.

Asadar, "placerea vinovata" de a savura o cutie de specialitati din cicolata neagra este compensata de beneficiile pentru sanatate.

Daca nu iti place gustul amarui al acestui sortiment, poti oricand opta pentru pralinele umplute cu nuga, caramel, ganache sau martipan. Cu siguranta, la fel de savuroase sunt si bomboanele pline de ciocolata cu crema din alune braziliene, crema cu cafea sau portocale.

Calitatea se reflecta si in preturi: acestea variaza, in functie de ciocolateria aleasa, intre 150 si 198 de lei pentru un kilogram de bomboane.

Iarna aceasta, fii ingaduitor cu cei dragi si cu tine insuti si permite-ti sa cazi in "ispita dulce".

#praline belgiene, #ciocolata lux, #ciocolata neagra beneficii, #cadou dulce , #Ciocolaterii