Ciocolata afrodisiaca sau antistres, variante pentru un weeekend dulce

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
6598 citiri
Ciocolata afrodisiaca sau antistres, variante pentru un weeekend dulce

Ciocolata se numara printre cele mai indragite dulciuri. In cazul in care esti unul dintre fanii pralinelor umplute cu creme delicioase si vrei sa iti permiti "o placere vinovata", poti face o inspectie in cele mai bune ciocolaterii din Bucuresti.

Leonidas, o ciocolaterie aflata in Pipera, te ispiteste cu o gama bogata de praline si ciocolata, dar si cu multe specialitati de inghetata. Ai putea gusta, in primul rand, pralinele Manon, care l-au facut celebru pe Leonidas, realizate din ciocolata alba, amaruie sau ciocolata cu lapte si crema de unt.

Chateau Blanc are si calitatea de Master Franchiser si ofera bunataturi pentru toate categoriile de iubitori de dulciuri. Gasesti ciocolateria Chateau Blanc in Carrefour Feeria, unde te poti delecta cu o gama larga de praline, biscuiti, fursecuri, turta dulce si jeleuri.

Pravalia Klass, unul dintre producatorii de ciocolata cei mai apreciati, te ademeneste cu ciocolata afrodisiaca, antistress, energizanta sau relaxanta. Daca te-am facut curios, atunci trebuie sa stii ca vei gasi produsele brandului belgian in reteaua de magazine Diverta, la raionul "Imi place", la supermarketurile Fonzi, Nic Clasic s iQuick Deli.

La Reserve este un magazin online care te imbie cu tot felul de bunatauri si specialitati frantuzesti. Indiferent de gusturile tale, vei gasi ceva pe placul tau, de la praline belgiene si tablete de ciocolata amaruie, pana la foie gras de rata sau gasca si caviar.

Eastgate ramane un magazin care promoveaza produse bio si specialitati. De aici poti cumpara praline umplute cu ganas de chili, ciocolata artizanala si peste 20 de tipuri de marmelada. Vei descoperi intreaga gama in mgazinul Sanagot, aflat pe strada Putul lui Zamfir, la numarul 20.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#praline, #ciocolaterii Bucuresti, #bomboane ciocolata , #Ciocolaterii