Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cristian Sima, dat in judecata de Sibex

Cristian Sima, dat in judecata de Sibex


Cristian Sima, fost presedinte al Consiliului de Administratie si director general, a este dat in judecata de actionarii bursei de la Sibiu, desi in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA), presedintele de sedinta a afirmat ca nu exista nici un prejudiciu material in conturile Sibex.

In AGA a fost prezentat un raport privind situatia financiara a Sibex din care reiese ca nu au fost constatate prejudicii materiale, ci doar ca Sima a depasit unele cheltuielile, cu salariul, de protocol si pentru deplasarile cu avionul.

"Din sumele ridicate de fostul conducator al societatii Cristian Sima de pe cardul aflat la dispozitia sa, si pentru care nu a mai adus documente justificative in cuantum total de 37.645 lei, au mai ramas de recuperat 19.748,17 lei. In prezent, diferenta pana la suma totala este recuperata", se arata in raport.

Cristian Sima: Clientii isi pot recupera banii din vanzarea activelor WBS Holding

Diferenta a fost recuperata din salariul pe care Sibex trebuia sa il plateasca lui Sima, potrivit unor surse prezente la AGA.

Sima a fost revocat pe 10 octombrie din functiile de conducere de la Sibex, deoarece nu a fost prezent la bursa in timpul controlului efectuat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1336 ori