Antonescu: Lipsa de orice predictibilitate a fiscalitatii atinge apogeul

Marti, 13 Iulie 2010, ora 16:31
1240 citiri
Antonescu: Lipsa de orice predictibilitate a fiscalitatii atinge apogeul

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat marti ca discutiile despre fiscalitate si modificarile de pe o zi pe alta a punctelor de vedere in aceasta privinta conduc la deruta si la lipsa oricarei predictibilitati, precizeaza NewsIn.

"Evolutiile din ultimele zile confirma realitatea ca Romania e condusa de o putere complet si definitiv iresponsabila. Dupa ce ni s-a spus ca Guvernul opteaza sub conducerea lui Traian Basescu pentru masuri extrem de dure care sa afecteze pensionarii si bugetarii pentru a salva mediul economic prin mentinerea cotelor principale de fiscalitate, asistam la o crestere spectaculoasa, fara precedent in Europa a TVA, apoi la farsa prin care presedintele Romaniei incearca sa ne convinga ca ar putea exista un conflict intre palate cate vreme locatarul unuia dintre aceste palate este domnul Emil Boc, asistam la discutii neverosimile despre darea inapoi si darea in jos a TVA-ului care tocmai a fost dat in sus.

Deruta, lipsa de orice predictibilitate a uneia dintre datele fundamentale a activitatii economice atinge apogeul.

Dupa ca am asistat la modifcarea in sus a TVA de azi pe maine, asistam acum la o discutie despre faptul ca presedintele nu e de acord, ca buna parte din PDL nu e de acord cu un TVA marit si ca ar trebui micsorat. Se incalca orice regula de comunicare si de actiune politica, economica, guvernamentala", a considerat Antonescu.

"Colac peste pupaza, Sebastian Vladescu ne anunta moartea cotei unice si faptul ca o asemenea formula fiscala nu mai poate sustine bugetul. Reactioneaza, desigur, alte elemente pedeliste care il critica pe domnul Vladescu. Una peste alta nu e de ras, din pacate. Daca s-ar intamplat in alta tara am putea sa ne minunam. Se intampla insa in tara noastra cu efecte din cele mai grave si imediate si aceasta nu e decat una din partile vazute ale crizei", a mai afirmat presedintele PNL.

#antonescu vladescu fiscalitate cota unica impozitare tva , #stiri Crin Antonescu