Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rapoarte online de credit Coface, disponibile pentru 54 de tari

Rapoarte online de credit Coface, disponibile pentru 54 de tari


Asiguratorul global de credite comerciale si principalul furnizor de informatii de afaceri in Europa Centrala, Coface, isi imbunatateste oferta online cu date financiare relevante si actualizate despre companii si mediul economic in care acestea activeaza. Rapoartele de credit sunt disponibile acum pentru 54 de tari, de la SUA, Germania pana la Turkmenistan si Qatar.

Rapoartele de credit Coface reprezinta un instrument cuprinzator si flexibil al managementului riscului de credit. Acestea ofera suportul necesar evaluarii potentialilor parteneri de afaceri si clasifica clientii in functie de istoricul platilor si al creditelor.

ICON, baza de date a Coface si cea mai mare retea de informatii financiare din Europa Centrala si de Est, genereaza acum continutul online si direct pentru rapoartele internationale din 54 de tari.

Design-ul acestora este personalizat, iar accesul la informatii se realizeaza in timp real in toate tarile.

De asemenea, rapoartele Coface ofera si informatii despre disponibilitatea datelor financiare si cele ale analistilor, alaturi de posibilitatea comunicarii directe cu acestia.

"Coface pune acum la dispozitie rapoarte online de credit pentru 54 tari. Aceasta oferta importanta include aproape toate tarile europene, precum si Asia, Orientul Mijlociu si SUA. Companiile vor beneficia de informatii in timp real despre partenerii lor de afaceri.", a declarat Katarzyna Kompowska, Executive Manager, Coface Central Europe.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1425 ori