Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programul SRL-D a fost modificat: Nu se mai adreseaza doar tinerilor

Programul SRL-D a fost modificat: Nu se mai adreseaza doar tinerilor


Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri ar putea fi modificat, astfel incat nu doar tinerii cu varste de pana la 35 de ani sa beneficieze de finantare de la stat. Mai exact, senatorii au adoptat recent un proiect legislativ care stabileste ca toti cei care vor sa inceapa o afacere pot aplica pentru un credit nerambursabil de pana la 10.000 euro, indiferent de varsta.

Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri, care transpune o schema transparenta de ajutor de minimis, a fost lansat, in urma cu 3 ani, prin OUG nr. 6/2011, in timp ce normele sale de aplicare au fost aprobate prin HG nr. 96/2011.

Citeste mai multe despre Programul SRL-D, modificat: Toti debutantii in afaceri, indiferent de varsta, vor putea accesa credite nerambursabile de pana la 10.000 euro pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2314 ori