Noi credite agricole, asigurate de Intesa Sanpaolo Bank

Miercuri, 06 Februarie 2013, ora 12:59
1865 citiri
Noi credite agricole, asigurate de Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank acorda credite de finantare a capitalului de lucru beneficiarilor de plati nationale directe complementare (PNDC) in sectorul vegetal, institutia bancara semnand un nou acord cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

"Creditul se acorda in lei si reprezinta 80% din suma cuvenita agricultorilor, conform PNDC. Creditul se poate utiliza pentru activitati curente (de la efectuarea de lucrari agricole, achizitia de inputuri - ingrasaminte, erbicide, asigurari, salarii si multe altele).

Atat creditul, cat si dobanda cumulata pentru intreaga perioada de creditare, urmeaza a fi rambursate in momentul incasarii de catre fermieri a sumelor de la APIA", se arata in comunicatul companiei, citat de Agerpres.

Acesta este cel de-al cincilea tip de credit oferit de catre banca in urma acordurilor de colaborare cu APIA si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), dintre cele 14 produse specifice destinate agriculturii.

Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, oferind servicii pentru 20 milioane de clienti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#credite agricultura, #finantare sector agricol, #credite Intesa Sanpaolo Bank , #Stiri Credite