Linia de credit, cea mai practică decizie antreprenorială pe care o poți lua astăzi!

Vineri, 21 Aprilie 2023, ora 17:29
193 citiri
Linia de credit, cea mai practică decizie antreprenorială pe care o poți lua astăzi!
FOTO: freepik.com

Chiar dacă există o vorbă, mai degrabă la nivel anecdotic, conform căreia problemele trebuie amânate până când se rezolvă de la sine, în lumea reală, lucrurile nu funcționează chiar așa. Mai precis, o problemă nerezolvată la timp va crește în intensitate și gravitate, până când poate fi prea târziu pentru a o gestiona în mod corespunzător. Tocmai de aceea, dacă deții sau administrezi o companie mică ori mijlocie, indiferent de domeniul de activitate și numărul de angajați, și ai nevoie rapid de fonduri pentru finanțarea activității curente sau alte cheltuieli, o linie de credit reprezintă de departe cea mai practică soluție, atât la propriu, cât și la figurat.

O linie de credit face parte din gama produselor de creditare pe termen scurt, fiind un împrumut cu o limită maximă prestabilită, care poate fi utilizat oricând pe perioada de valabilitate (până la 12 luni) și pentru care există obligativitatea plății unei dobânzi lunare. Un IFN (instituție financiară nebancară) cu adevărat profesionist și cu o experiență îndelungată, așa cum este Credit.ro, care a fost înființat în 2009 și înregistrat în Registrul General al Băncii Naționale a României, oferă condiții de acordare foarte avantajoase, în urma unui proces simplificat la maximum, după cum vei vedea în continuare.

Astfel, poți obține o sumă între câteva zeci de mii de lei și chiar câteva milioane de lei, pe o perioadă între 3 și 12 luni (cu posibilitatea de prelungire), plătind dobândă numai pentru sumele pe care decizi să le folosești. Aceasta este de 0,1% pe zi, nefiind influențată de ROBOR sau alți indicatori financiari, cu o perioadă de grație de 7 zile și DAE (dobândă anuală efectivă) de 42,6%. Linia de credit se acordă foarte rapid, cu preaprobare la 10 minute și acces efectiv la lichidități (în cont) în cel mult 24 de ore.

De la plan la concretizare, în 5 pași simpli!

Pașii necesari pentru accesarea liniei de credit, care pot fi parcurși într-o zi, sunt următorii, în ordine: (1) Aplici online sau contactezi Credit.ro telefonic, oferind datele companiei tale și detalii despre garanție - (2) Vei fi contactat de un consultant, în vederea trimiterii documentației pentru tipul de credit ales - (3) După analiza documentelor financiare, vei primi aprobarea și ți se va trimite contractul, spre consultare - (4) Ulterior, are loc evaluarea proprietății oferite drept garanție, în prezența unui expert în domeniu - (5) Semnezi contractul și ai acces la sumele solicitate.

Spre deosebire de bănci, un IFN acordă o linie de credit mult mai ușor, documentele solicitate, spre exemplu, fiind mult mai puține: actele de identificare ale societății (CUI, act constitutiv, ultima balanță și ultimul bilanț), respectiv documentația privind garanția propusă (act de proprietate, cadastru, întabulare etc.). De asemenea, Credit.ro punctează și la capitolul transparență, întrucât nu există costuri ascunse, iar site-ul companiei include și un exemplu de calcul (în funcție de suma dorită, durată, suma utilizată etc.). Prin urmare, ia chiar acum o decizie benefică pe termen scurt și mediu pentru firma și angajații tăi, precum și pentru succesul și profitul business-ului! Mult succes!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#credit, #afacere , #Stiri Credite