Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC Bank a lansat creditul pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat

CEC Bank a lansat creditul pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat


CEC Bank a anuntat miercuri ca a lansat creditul pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat, destinat persoanelor juridice, care se acorda in lei, pe o perioada de creditare de maximum 60 luni.

"Clientii bancii, IMM sau Corporate isi vor putea finanta datoriile la bugetul consolidat (plata obligatiilor bugetare restante), determinate pe baza Certificatului Fiscal", se spune in comunicatul bancii.

Valoarea creditului este determinata de valoarea totala a obligatiilor restante la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale, conform certificatului de atestare fiscala si nu poate depasi 50% din cifra de afaceri a ultimului bilant anual incheiat. De asemenea, clientii pot beneficia de o perioada de gratie de pana la 6 luni, indiferent de perioada de creditare.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 2455 ori