Banca Feroviara, credite cu dobanzi preferentiale

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 13:17
2058 citiri
Banca Feroviara, credite cu dobanzi preferentiale

Banca Comerciala Feroviara va lansa, pana la finele anului, o campanie in cadrul careia clientii bancii pot accesa trei tipuri de produse de creditare cu dobanzi mai mici cu cel putin un punct procentual, iar asigurarea de viata si a imobilului adus in garantie sunt oferite gratuit. 

Oferta promotionala este valabila, pe durata a trei luni, in perioada 4 octombrie - 31 decembrie 2010 si se aplica la creditul imobiliar, creditul de nevoi personale cu garantii si creditul de nevoi personale fara garantii.

"Intrucat avem avantajul de a evolua pe piata financiar-bancara din Romania fara povara creditelor neperformante, putem pune la dispozitia clientilor nostri produse de creditare cu dobanzi atractive, fara a percepe comision de analiza.

De asemenea, asigurarea de viata si a imobilului adus in garantie le sunt oferite gratuit", a declarat presedintele bancii, Petre Tulin.

Dobanda la creditul imobiliar in euro este de 7,286%, fata de rata de dobanda standard de 8,286%, astfel ca la un credit de 50.000 de euro, acordat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara se ridica la 342,31 euro, iar DAE este 7,55%.

La creditul in euro de nevoi personale cu garantii, rata dobanzii este de 7,586%, cu un punct procentual mai mica decat rata standard.

Pentru un credit de 25.000 de euro, luat pe termen de 300 de luni, rata lunara totala este de 186,15 euro, DAE fiind 7,89%. Banca finanteaza orice proiect personal, fara a fi necesara justificarea modului in care vor fi folositi banii. Creditul se acorda fara aport propriu.

"Pentru proiecte de valori mai mari, Banca Comerciala Feroviara ofera in conditii preferentiale de cost si creditul in lei de nevoi personale fara garantii, cu o rata a dobanzii de 12,3%, fata de cea standard de 13,8%.

In acest caz, pentru un credit de 20.000 de lei acordat pe o perioada de 120 de luni, dobanda anuala efectiva este de 16,41 lei, datoria lunara de plata fiind de 340,42 lei, la care se adauga comisionul de administrare a creditului (calculat lunar, la soldul creditului) de 0,25%", se spune in comunicat.

Conditiile preferentiale de cost sunt valabile atat pentru creditele noi acordate, cat si pentru cele care se dau pentru refinantarea creditelor in derulare.

Pe langa reducerea dobanzilor si neperceperea comisionului de analiza, clientii care contracteaza unul dintre aceste credite de la Banca Comerciala Feroviara beneficiaza si de asigurarea de viata oferita gratuit, timp redus de aprobare, documentatie de credit simplificata, rambursare anticipata fara costuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii (BEI) îşi va relaxa regulile privind împrumuturile pentru proiecte cu utilizare duală, militar-civilă, pentru a finanţa mai multe investiţii legate de...
#banca, #feroviara, #credite, #dobanzi, #preferentiale , #Refinantare credite